Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

17. marts 2016
 

MIPIM er i disse dage i fuld gang. Næsten 100 repræsentanter fra Byens Netværk mødte onsdag morgen op til rendez-vous på Le Grand Café, hvor Byens Netværk bød på en kop kaffe, mens der blev udvekslet tips, ideer og erfaringer omkring den fire dage lange byggemesse i Cannes. Overvejer du MIPIM næste år, så kontakt os - vi kan bla. hjælpe med indkvartering på vores lille "netværkshotel".

 

BYENS NETVÆRKSDAG var en ”fantastisk”, ”interessant”, ”sjov”, ”inspirerende” og til tider ”grænseoverskridende” dag - hvis man skal tro de udsagn, vi i disse dage indhenter fra konferencens deltagere til brug for vores evaluering. Her kan du se en lille film, der viser nogle af dagens højdepunkter.
Vi har også en fotoreportage klar samt de slides og oplæg, som blev præsenteret på dagen af hhv. Torben Klitgaard og Christian Stadil. Du finder det hele her.

Og så kan vi byde på en unik mulighed for at opleve badeanstalten Helgolands turkisfarvede bygninger indefra, når vi den 20. april skal se nærmere på Vinterbadeklubben Det Kolde Gys' nye smukke fællessauna med panoramaudsigt over Øresund. Er du frisk, byder bademesteren også på en speciel oplevelse med saunagus!

Byens Stafet er denne gang lagt i hænderne på Pia Nielsen, der er direktør for boligorganisationen fsb. Pia fik overrakt stafetten fra Tina Saaby, Stadsarkitekt i København, med spørgsmålet: Hvad skal der til for, at du og jeg flytter til Tingbjerg? Se Pias svar på dette og flere spørgsmål her.

 


Med venlig hilsen

 

Louise Skafte og Lisbet Fibiger
Byens Netværk
 
 

Månedens profil

I det nystiftede advokatfirma, Pind & Partnere, ligger hovedkompetencerne inden for udbud, entreprise, transaktioner og erhvervsleje. Der er yderst erfarne folk bag, og rådgivningen er pragmatisk, direkte, nærværende og løsningsorienteret. Der lægges stor vægt på at holde konfliktniveauet nede og skabe konstruktiv dialog, så en mindelig løsning er mulig.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra maj 2016 og frem.


Byens Klumme

Fra mangfoldighed til grænseflader i Byens Netværk 
Henriette Cajar, formand for Byens Netværks bestyrelse, lægger for med en klumme om byens mangfoldighed. Et begreb som på mange måder er fundamentet for Byens Netværk.

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Pia Nielsen, Direktør i Boligselskabet fsb, er lige nu den aktuelle stafetholder. Tina Saaby, Stadsarkitekt i København, overdrog stafetten til Pia Nielsen med spørgsmålet: Hvad skal der til for, at du og jeg flytter til Tingbjerg?

Kommende arrangementer

Boliger på TOPPEN - Kollektivhuset, 31. marts
Du har helt sikkert kørt forbi den høje bygning et hav af gange på din vej ind eller ud af byen. Nu kan du komme med Byens Netværk og opleve bygningen indefra, når vi skal se på transformationen af de tidligere erhvervsetager på toppen af Kollektivhuset på Hans Knudsens Plads.

Mærsk Bygningen - 15 etager for bedre sundhed, 5. april   - Venteliste
Kom med Byens Netværk, når vi besøger Panum-kompleksets nye Mærsk Bygning – en udbygning med et markant fortårn, der med sine 15 kobberbeklædte etager skal revitalisere det Sundhedsvidenskabelige Fakultets fysiske rammer.

KU.BE - Nyt kultur. og bevægelseshus, 6. april
Kom med når Byens Netværk besøger KU.BE på Frederiksberg – et 3800m2 nyt mødested for byens borgere med nyskabende arkitektur, og rammer der udforsker grænserne mellem kultur, sundhed og bevægelse.

Ska' du med i sauna?, 20. april
Vinterbadeklubben hedder godt nok Det Kolde Gys, men vi tør godt love en varm oplevelse, når vi skal se nærmere på klubbens nye sauna, der er et smukt studie i bæredygtige og nordiske materialer. 

Studietur til Tokyo, 1. okt. - 8. okt. - Venteliste
Årets studietur går til Tokyo i Japan med fokus på bl.a. grænseflader. Tokyo er en tempofyldt og sprudlende metropol - en fremmedartet og spændende by, hvor kultur og tradition møder storbypuls og science-fiction-agtig teknologi og arkitektur. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.Afholdte arrangementer

Microsofts nye domicil, 4. februar 

 Fotoreportage

MIPIM Kick-off, 9. februar

 Fotoreportage

Byens Netværksdag, 2. marts

 Fotoreportage

En landsby på højkant, 3. marts

 Fotoreportage 

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Konference - Byggeriets innovationstjek, 30. marts
Har byggeriet et innovationsproblem? Hvordan sætter vi de bedste rammer for udvikling i byggeriet? Og måske vigtigst af alt: hvordan fastholder vi innovationen i byggeriet fremadrettet?

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link