Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


21. november 2019

I 2005 blev vi i Byens Netværk enige om, at vi - ligesom alle andre store foreninger - skulle have en nytårskur. Første gang fandt nytårskuren sted i Nikolaj Kirke, og vi rundende aftenen af spontant på en restaurant med cirka 25 deltagere.

Hvad der for 15 år siden startede som en lille gimmick, er nu vokset sig til en tradition, som udvikler sig år for år - knap så spontant som i 2005, men i mere faste rammer og med deltagelse af ca. 200 gæster. Hvert år et nyt sted som fortæller en helt særlig historie.I år holder vi nytårskuren på Carlsberg, hvor vi åbner dørene til bryggerens private Glyptotek, og vi glæder os til at fylde de smukke sale med jer som gæster. Så vær med når hele branchen mødes og ønsker hinanden et godt og spændende nyt år. Og selv om I måske synes, at der er længe til nytår, så vil vi gerne vide, hvor mange vi bliver i rigtig god tid inden jul. Derfor må du meget gerne tilmelde dig nu. Og hjælp os gerne med at dele budskabet i din virksomhed. 

Husk også, at vi meget gerne vil høre fra jer, hvis I har forslag til arrangementer i 2020. Det kan være et byggeprojekt, I gerne vil vise frem, en debat eller emne I gerne vil have taget op eller et sted, I gerne vil besøge. Skriv til Katja på kbe@byensnetvaerk.dk så tager vi det med på "ønskesedlen".

Men i første omgang må du gerne tilmelde dig nytårskuren, så vi kan planlægge årets første og vigtigste netværksbegivenhed for dig og dine kolleger.


Med venlig hilsen
Byens Netværk

 

 

 

 

Månedens profil

Som arkitekter i Rambøll designer vi byer og bygninger med nerve. Vi er båret af begejstring og trækker på fagligheder og ekspertiser blandt vores mange kolleger. Vi skaber rum for mennesker og innovative projekter af høj kvalitet. Det gør vi med lokal forankring – og globalt udsyn. Læs mere og se eksempler på vores projekter her


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os


Byens Klumme

Aarhus har vokseværk – men hvordan bevarer vi byens kvaliteter, når byen vokser?

Aarhus er en by i rivende udvikling. Der bygges – og tænkes – både højt og stort, og mange af byens oprindelige bygninger og bykvarterer omdannes og bringes i disse år til nye funktioner. Læs Byens klumme af Stephen Willacy, Stadsarkitekt Aarhus.


Byens Stafet

Hvem har Stafetten?
Ramus Brandt Lassen, direktør i Bygningsstyrelsen. Læs blandt andet hans svar på, hvordan styrelsen er med til at sikre, at statens bygninger bliver førende med hensyn til energieffektivisering, og hvad den selv gør for at være et inspirende eksempel.  


Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Kommende arrangementer

Venligbolig Plus​, 21. november 
Se de nyopførte deleboliger mellem studerende og flygtninge på Frederiksberg og hør nærmere om tankerne bag Venligbolig Plus som boligform og idé til integration og fællesskab i byen.  


Renovering af Østerport Station, 27. november - få pladser
Tag med når vi besøger Østerport Station og hører om renoveringen og moderniseringen af den fredede og ikoniske stationsbygning fra 1896, der nu står som et tidssvarende trafikknudepunkt.  


Det nye Frihedsmuseum​​, 28. november - AFLYST
Besøget er udskudt til ny dato. Er du tilmeldt arrangementet, vil du modtage en mail med næremere oplysninger.


Formula Automobile, 4. december - udsolgt
Tag med og se Formula Gruppens nye domicil i Lyngby, hvor de eksklusive biler har fået til huse i moderne arkitektoniske rammer - et sandt mekka for bil- og motorsportsentusiaster.


Christianshavns Skole, 5. december
På Christianshavns Skole er bygninger og byrum transformeret til et urbant og oplevelsesrigt læringsmiljø med afsæt i stedets historiske arv.


Nytårskur 2020, 10. januar 
Intet nyt år uden vores traditionsrige nytårskur. Vær med når hele branchen mødes i festligt og socialt lag på det historiske Carlsberg, hvor vi åbner dørene til bryggerens private Glyptotek.


Afholdte arrangementer

Kalvebod Fælled Skole, 5. november
 Fotoreportage


København: Din, min og turisternes by?, 29. oktober 
 Fotoreportage


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Søger du tværfaglig sparring og inspiration? 

Netværksgrupperne Byens Talenter styrker dine tværfaglige relationer og giver sparring på dine og branchens fælles udfordringer. Vil du være med?


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


www.byens-netvaerk.dk

Building Awards 2019
Se vinderne af Building Awards 2019, som sætter fokus på byggeriets værdiskabelse og det ansvar, der følger med, når vi sammen skal løse de store udfordringer. Dejligt at se flere af vores medlemmer blandt vinderne - stort tillykke til jer alle.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link