print logo

Formula Automobile - AFLYST


Tag med og se Formula Gruppens nye domicil i Lyngby, hvor de eksklusive biler har fået til huse i moderne arkitektoniske rammer - et sandt mekka for bil- og motorsportsentusiaster.

ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE AFLYST.

Deltagerliste (opdateret 18.11.2019)

Luk fuld beskrivelse

Kører man på Helsingør motorvejen, ser man i den sydlige ende af Lundtoftegårdsvej i Lyngby Formula Gruppens nye og moderne domicil, der rummer Formula Gruppens selskaber Formula Automobile, Formula Leasing, Formula Selected samt Formula Racing. 

Den 8.500 m² store bygning indeholder showroom, kontorer, værksted og en grøn tagterrasse. Domicilet er opført på bygherres ønske om et rent og enkelt men samtidig ”ud over det sædvanlige” arkitektonisk udtryk, hvor hele bygningen emmer af bil- og motorsportsentusiasme.

Den sorte facade bygger på en enkel og kvadratisk geometri, hvor der er skabt dynamik med kuber, der forskydes i to niveauer – og som er en reference til de dynamiske hastigheder, som bilerne har. Vinduerne er ligeledes placeret dynamisk i geometrien afhængigt af de bagvedliggende funktioner.

Hvor meget af designet i huset er styret af en fastlagt Corporate Identity fra Ferrari og Maserati, så har der fra bygherres side været åbnet for at skabe en ny form for loungeområde, hvor det danske og italienske design og formsprog blandes i bl.a. funktion og materialevalg.

Loungeområdet er lavet som en bar og med forskellige sofaarrangementer, hvor bilhandelen kan foregå i mere afslappede og hyggelige rammer end over de gængse kontorer og skriveborde. Her er materialerne bl.a. røget eg, marmor og messing.  

Bygningen er desuden udført med fokus på bæredygtighed med solceller, grønt tag og regnvandsfilter til grundvand.

Formula er officiel importør og forhandler af Ferrari og Maserati og driver desuden andre virksomheden som finansieringsselskabet Formula Leasing og et professionelt racing team.

Bygherre: Benjamin Capital ApS

Areal: 6.095 m² + 2.881 m² P-kælder

Projektparter: Samuel Architects ApS, Årstiderne Arkitekter, Niras, Emcon A/S

Samuel Architects ApS har været designrådgivere for hele projektet foruden Corporate Identity, som har været styret fra de forskellige bilmærker i Italien. Hovedprojektet er tilpasset af Årstiderne Arkitekter.


ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE AFLYST.

 

Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os.Program

  • 9:00 Velkommen v/ Byens Netværk
  • 9:05 Om Formula Gruppen v/ Jesper Viskum Schak, Direktør i Formula Automobile
  • 9:10 Om det nye domicil v/ Hans-Christian Holm, Estate manager for Benjamin Capital
  • 9:20 Rundvisning v/ akitekt Samuel Staalgren, Samuel Architects ApS
  • 10:15 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

04/12 2019 09:00 - 10:15

Adresse

Lundtoftegårdsvej 10
2800 Lyngby

Deltagerantal

12

Mødested

BEMÆRK AT ARRANGEMENTET ER AFLYST

Kontakt

kbe@byensnetvaerk.dk
Katja mobil: 20841973

Praktisk information

Dato og tid

04/12 2019 09:00 - 10:15

Adresse

Lundtoftegårdsvej 10
2800 Lyngby

Deltagerantal

12

Mødested

BEMÆRK AT ARRANGEMENTET ER AFLYST

Kontakt

kbe@byensnetvaerk.dk
Katja mobil: 20841973

footer image byens netværk