Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

22. januar 2016


Den 2. marts står der Byens Netværksdag på programmet i København med et festfyrværkeri af aktiviteter inden for netværk, samarbejde og relationer.

Du kan dagen igennem folde netværkspotentialet ud med involverende, aktiverende netværksaktiviteter og deltage i små håndholdte debatsaloner. Du kan - ud over hovedsporet - vælge blandt otte faglige debatter med kompetente, faglige oplægsholdere. Blandt emnerne er konflikthåndtering, globale netværk, udviklingen på PapirØen, netværkets effekt, hvordan bygherren sætter rammerne om det gode samarbejde, og så bliver der mulighed for at få indflydelse på hvilke netværksgrupper, der vil være interessante for dig i fremtiden.

Vi lover, at du når dagen er omme, vil have hovedet fuldt af nye indsigter, værdifulde kontakter og viden om det nyeste trends inden for netværk og samarbejde. Det bliver et brag af en dag, og vores ambition er, at alle vores medlemsvirksomheder deltager. 

Byens Klumme er et nyt tiltag, som vi introducerer i dag. Glæd dig til at læse spændende indlæg om aktuelle emner skrevet af vores medlemmer. Den første klumme er skrevet af bestyrelsesformand Henriette Cajar under overskriften "Fra mangfoldighed til grænseflader i Byens Netværk". Klummen vil du for fremtiden kunne læse her. 

Byens Stafet
er et nyt netværksinvolverende tiltag, som vi også introducerer i dag. 
Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste! Se hvem, der løber stafetten igang, og hvem den sendes videre til.

Siden sidst kan vi byde velkommen til Experience Ørestad, Link Arkitektur Danmark, Modulex, og Skau Reipurth & Partnere. En fin buket af mangfoldige virksomheder. Vi glæder os til at se jer på vores arrangementer.

Den næste studietur går til Tokyo. Vi forventer at lægge turen online den 28. januar. Vi reserverer 5 pladser til nye deltagere.


God weekend

Henriette Sofie Larsen, Louise Skafte og Lisbet Fibiger
Byens Netværk


Månedens profil

Best-AV A/S rådgiver, projekterer samt udfører alt inden for AV-løsninger. Vores projektafdeling, som kan stå for hele processen, har spidskompetencer især inden for renovering og nybyggeri. Derudover har vi distributionen af Canon samt mange andre producenter inden for billede og lyd. Vi leverer informations-løsninger, både som stand alone til en reception eller er med i processen helt fra start, hvor AV skal tænkes ind i et nyt byggeri.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra april 2016 og frem.


Kommende arrangementer

Microsofts nye domicil, 4. februar - Venteliste
Byens Netværk besøger Microsofts nye domicil – Vi hører om byggeriet, får en rundvisning og lærer mere om virksomheden samt den måde, Microsoft har valgt at blande faggrupper fysisk på.


Kick-off Mipim, 9. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2016 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Byens Netværksdag, 2. marts
En hel dag i netværkets tegn med fokus på indbyrdes relationer og faglige temaer. Vi zoomer ind på selve netværket. Hvad er det, hvordan virker det, og hvordan bruger vi det allerbedst?
 

www.byens-netvaerk.dk
Arkitekturfotokursus, 10. marts
Vi inviterer igen i år til minikursus med de dygtige fotografer fra Byggeriets Billedbank. Her kan du lære, hvordan du med enkle redskaber kan tage gode billeder af arkitektur.

MIPIM Kaffe-Rendez-Vous 2016, 16. marts
Traditionen tro gentager vi vores velbesøgte kaffemøde på Mipim. Vi byder vores nuværende og kommende medlemsvirksomheder til morgenkaffe på Le Grand Café.

Afholdte arrangementer

Nytårskur 2016, 8. januar

 Fotoreportage

Debataften i Byens Saloner, 2. december 

 Filmreportage

Studietur til Istanbul, 30. september - 3. oktober

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Informationsmøde om Arkitektforeningens studierejse, 4. februar
Kom til informationsmøde om Arkitektforeningens studietur til Colombia. Mødet foregår i Arkitektforeningens nye hus i Åbenrå 34 den 4. februar kl. 17-19

www.byens-netvaerk.dk Bliv huskunstner - kursus for arkitekter, 9. februar
Statens Kunstfonds Huskunstnerordning giver arkitekter mulighed for at søge tilskud til forløb, hvor børn og unge får indsigt i arkitekturens verden.

www.byens-netvaerk.dk Vinterakademi, 7-11 marts
Har du en nyuddannet kollega eller ansat med interesse i byggebranchens grønne omstilling? Så er Vinterakademi 2016, som afholdes d. 7. - 11. marts i København, noget for ham/hende.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link