Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


27. januar 2022 

Byen vågner er en ny række af arrangementer, hvor vi begynder dagen med et morgen-boost af inspiration og faglige input. Første emne på plakaten er ESG (Environmental, Social, Governance), der er et værktøj til arbejdet med ansvarlig og bæredygtig virksomhedsdrift. Sammen med Advokatfirmaet Poul Schmidt og GK Danmark bliver vi klogere på ESG - hvad, hvorfor og hvordan, og hvilken betydning det har for byggebranchen. Arrangementet afholdes online.

Ude i den fysiske verden kan du tage med til Nordvest, hvor vi besøger en tidligere industribygning, der skal transformeres til et dynamisk, involverende og kreativt samlingspunkt som hovedkvarter for Bikubenfonden - nyt community i byen. Vi ser den rå bygning, som den står nu og hører om projektets visioner og processer med fokus på bl.a. brugeroplevelsen og et innovativt greb på bæredygtighed.

Der er også kommet et par nye Mipim-arrangementer i kalenderen. Vores Before Dinner-drinks skifter lokation og er nu en Mipim Sunset Lounge, som vi holder sammen med Byggesocietetet. Så vær med, når vi runder dagen af og nyder solnedgangen i Cannes over netværk og drinks.

Er du ny på Mipim, eller er du nysgerrig på, hvad der foregår i palæet og den danske stand, kan du komme med på en rundtur i Palais des Festivals, hvor vi besøger nogle af de nordiske stande og bliver klogere på, hvad der sker i bygge- og ejendomsbranchen i vores nabolande.

Husk også at tilmelde dig vores online introduktion til Copenhagen Light Festival, hvor vi får en introduktion til lysfestivelens værker hjemme bag skærmen og bagefter kan gå ud i aftenmørket og opleve dem ved selvsyn. På egen hånd, sammen med kolleger, venner eller familie - eller sammen med dine netværkskolleger fra Byens Netværk. 

Med venlig hilsen
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Andel skaber oplevelser, identiteter og bæredygtige by- og boligkoncepter, der sætter form på fremtiden og gør forandring attraktiv og meningsfuld. Andel er grundlagt på den enkle tanke, at ingen kan forandre verden alene, men at alle har en andel i at forandre verden. Læs mere i Månedens Profil her.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os.


Byens Klumme

Hvorfor er debatten om MeToo og ligestilling vigtig for den bæredygtige omstilling?

Af Christina Schultz, Sekretariatsleder i Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA). Læs med her.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Hvem har Stafetten?
Rasmus Rune Nielsen, partner i Andel. Læs bl.a. hans svar på, hvad der er forudsætningen for god borgerdialog og om Andels rolle med at facilitere tværfaglige udviklingsprocesser. Og se hvem stafetten er sendt videre til. Læs med her.


Kommende arrangementer

ONLINE: Copenhagen Light Festival, 9. februar
Når vintermørket falder på, kaster Copenhagen Light Festival lys på byen med midlertidige lysinstallationer og lysoplevelser i København. Få en online introduktion til værkerne og gå derefter på lysvandring i byen - sammen eller hver for sig.


ONLINE: ESG - hvad, hvorfor og hvordan?, 21. februar
Få et morgen-boost inspiration og faglige input, når vi bliver klogere på ESG og hvilken betydning det har som værktøj til ansvarlig og bæredygtig virksomhedsdrift - og for byggebranchen. Oplæg ved GK Danmark og Advokatfirmaet Poul Schmidt. 


Værkstedsbesøg - upcycling i Nordhavn, 23. februar - venteliste
A:GAIN upcycler træ, plast, tekstiler, glas m.v. for at skabe løsninger, der er med til at løse vores resource(over)forbrug i branchen. Vi besøger A:GAIN og bliver klogere på, hvad upcycling er og kan gøre for byggeriets udvikling.


KAB fælleskabets nye kontorhus, 24. februar
Vi besøger KAB-Huset på Enghavevej, hvor det gode fællesskab er gennemgående for den anmelderroste arkitektur. Sammen med Rolf Andersson, udviklingsdirektør i KAB, får inblik i husets tilblivelse samt sociale, økonomiske og bæredygtige profil.


Mipim Kickoff 2022, 25. februar
Byens Netværk, Danske Arkitektvirksomheder, Dansk Industri og Byggesocietetet holder fælles kickoff for deltagere til den internationale bygge- og ejendomsmesse Mipim 2022. 


Værkstedsbesøg - funktionskunst og læringsrum, 3. marts
Få indblik i de kreative processer, når vi møder Rune Fjord og Esben Horn, hvis samarbejdsprojekter favner fra udstilling og udsmykning til funktionskunst og læringsrum med fokus på helhedstænkning, kunstnerisk kant og materialer.


Mipim Seanics - living on Water, 15. marts
Et flydende modulært byggekoncept vil i år lægge til kaj ved den sydfranske riviera i Cannes. Konceptet er dansk, og vi tager med til verdenspremiere på SEANICS, der i samarbejde med VELUX inviterer på eksklusivt besøg i det flydende element.


Mipim Kaffe-Rendez-Vous i Cannes, 16. marts
Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Vi inviterer nuværende og kommende medlemsvirksomheder til morgenkaffe og croissanter.


Fælles Mipim Event: Global Danish Solutions, 16. marts
Hvordan ser den grønne omstilling ud fra et dansk perspektiv – og hvor langt er byggebranchen med at udvikle viden og løsninger, der kan gøre en forskel på globalt plan? Vi sætter fokus på danske løsninger og forretningsmodeller i Palais des Festivals.


Mipim Rundtur i Palais des Festivals, 16. marts
Er du ny på Mipim og/eller vil du gerne med på en inspirations- og netværkstur rundt til de nordiske stande i Palais des Festivals og blive klogere på bygge- og ejendomsbranchen i vores nobolande? 


Mipim Sunset Lounge, 16. marts
Vær med, når Byens Netværk og Byggesocietetet samler branchen til et par hyggelige netværkstimer i havnen tæt på Palais des Festivals og byder på en sundowner i den sydfranske solnedgang.


Mipim Maëma Plage: Byudvikling med merværdi, 17. marts
Hvordan skaber vi bæredygtig merværdi i byudviklingen? Og hvilke greb kan byggeriet trække på, så vores byer bliver sunde, resiliente og klimasikre? Vi tager fat om de centrale emner med den samlede danske branche på Mipim.


Bikubenfonden - nyt community i byen, 23. marts
I nær fremtid får Bikubenfonden adresse på Thoravej 29 i Nordvest. Sammen med projektteamet besøger vi den rå industribygning og får et dybere indblik i projektet og de processer, der skal tegne tilblivelsen af Bikubenfondens nye hovedkontor og community. 


Forårskur København 2022​, 1. april
Save the date: Vores nytårskur bliver til en forårskur. Vi glæder os til at samle branchen til en festlig aften. Nærmere omkring lokation meldes ud snarest. 


Studietur til Færøerne, 26.- 30. april 2022 - venteliste
Fantastiske vidder, storslået natur, levende byudvikling, stjernearkitektur, indretningsdesign og avanceret ingeniørkunst. Tag med på Byens Netværks studietur til det forjættede ørige Færøerne.


Forårskur Aarhus 2022, 6. maj
Vores nytårskur bliver til en forårskur! Tag med til den jyske hovedstad, hvor vi glæder os til at samle branchen til en sjov og festlig aften på Restaurant Malt midt i den historiske Ceres By. 


Byens Podcast

Byens Podcast - lytter du til byen?
Med Byens Podcast kan du følge byens og branchens udvikling, når vi sætter fokus på temaer og tendenser, der optager byggebranchen her og nu. Podcasten tager temperaturen på samarbejdet mellem byggeriets parter og undersøger, hvad det er for en verden, vi bygger til. Find alle vores Byens Podcasts her


Nyheder fra andre netværk

www.byens-netvaerk.dk

Prisoverrækkelse af Den Danske Lyspris 2021, 24. marts 
Vær med, når vinderen af Den Danske Lyspris 2021 kåres ved et festligt arrangement den 24. marts 2022 i Kuglegården på Holmen i København. Fem spændende projekter kæmper om prisen, hver med deres unikke særpræg.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link