print logo

Bikubenfonden - nyt community i byen


I nær fremtid får Bikubenfonden adresse på Thoravej 29 i Nordvest. Her er en gammel industribygning ved at blive transformeret til et dynamisk, involverende og kreativt samlingspunkt. Sammen med projektteamet besøger vi den rå industribygning, som snart bliver vendt på vrangen og vil genbruge sig selv. Ved besøget får vi et dybere indblik i projektet og de processer, der skal tegne tilblivelsen af Bikubenfondens nye hovedkontor og community. 

Deltagerliste (opdateret 22.03.22)

Fotoreportage

Luk fuld beskrivelse

De fysiske rammers og stedets betydning er højt prioriteret i Bikubenfondens nye bygning. Stedets fremtidige arkitektur, brugere og aktiviteter vil reflektere fondens arbejde med at nyskabe muligheder for unge med komplekse sociale udfordringer og styrke udfoldelsen af aktuel professionel scene- og billedkunst. Bag projektet ligger en klar transformationsstrategi, fokus på brugeroplevelsen og et innovativt greb på bæredygtighed. Det betyder eksempelvis, at man i stedet for blot at bryde etageadskillelser ned, vil skære betondæk ud og bruge dem til trapper og inventar. Ligesom man vil bruge overskydende facadetegl til gulvbelægning.

“Kan det bruges igen, skal det bruges. Til gengæld rykker vi rundt på det hele og bruger bygningsdelene på nye måder.”

Søren Pihlmann, arkitekt MAA, founder, Pihlmann Architects

Organisationerne Art Hub Copenhagen og Hjem til alle alliancen flytter også ind på adressen og vil medvirke til at opbygge det nye community. Det professionelle fællesskab og den nye adresse på Thoravej er et tydeligt signal til omverdenen om, at Bikubenfonden ønsker at nytænke sin organisering. Fonden vil være i øjenhøjde og engagere sig i de miljøer, som den har til vision at skabe muligheder for.

 

Bygherre: Bikubenfonden

Entreprenør: Hoffmann A/S

Arkitekt: Pihlmann Architects

Ingeniør: ABC Rådgivende Ingeniører

 

Kilder: BikubenfondenPihlmannArkitektforeningen 

Renderinger: Pihlmann Architects

Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os.Program

  • 15:00 Velkomst v/ Byens Netværk
  • 15:15 Bikubenfonden: Ny adresse, nyt fællesskab, nye muligheder v/ Bikubenfonden
  • 15:30 Om projektet og omvisning i bygningen v/ Team Hoffmann *
    *Søren Pihlmann, Arkitekt og founder, Pihlmann Architects, Kristoffer Krarup, Projektchef, ABC Rådgivende Ingeniører og Thøger Østberg, projektchef, Hoffmann
  • 16:30 Netværk og forfriskning
  • 17:00 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

23/03 2022 15:00 - 17:00

Adresse

Thoravej 29
2400 Nordvest

Deltagerantal

40

Mødested

Foran bygningen

Kontakt

ngj@byensnetvaerk.dk
Nanna mobil: 28266304

Praktisk information

Dato og tid

23/03 2022 15:00 - 17:00

Adresse

Thoravej 29
2400 Nordvest

Deltagerantal

40

Mødested

Foran bygningen

Kontakt

ngj@byensnetvaerk.dk
Nanna mobil: 28266304

footer image byens netværk