print logo

Værkstedsbesøg - Upcycling i Nordhavn


Kom med, når vi besøger A:GAIN og bliver klogere på, hvad upcycling er og kan gøre for byggeriets udvikling. Vi skal høre om A:GAINs rejse fra spinout af Lendager Group til i dag at stå som selvstændig leverandør af upcyclede byggematerialer og -produkter. Vi skal se og høre om konkrete produkter og projekter - og om visionerne om at kunne gøre endnu større klimamæssig impact.

Deltagerliste (opdateret 23.02.22)

Arrangementet er lukket for flere tilmeldinger, men hvis du vil på venteliste, så send en mail til Marcus på mrg@byensnetvaerk.dk

Luk fuld beskrivelse

A:GAIN upcycler træ, plast, tekstiler, glas m.v. ud fra en målsætning om at skabe løsninger, der italesætter og er med til at løse vores resource(over)forbrug i branchen.

I A:GAINs kontor og showroom på Skudehavnsvej i Nordhavn bliver vi klogere på, hvordan (bygge)materialer fra forskellige kilder får nyt liv som færdige produkter, hvor design, æstetik og kvalitet er i højsæde og øger produktets værdi. 

Sammen med A:GAINs CCO Christian Wittrup og det dygtige team af medarbejdere skal vi høre om rejsen hvortil A:GAIN er i dag - og ikke mindst er på vej hen - ligesom vi får indblik i de tekniske, dokumentations-, markeds- og leveringsmæssige rammers betydning for upcycling til det professionelle byggesegment.

Vi skal selvfølgelig også se og høre om konkrete eksempler på produkter og projekter ud fra A:GAINs mere end 100 referencer inden for upcycling. Og om samarbejdet med eksterne investorer og virksomheder samt markedets fortsatte modning inden for klimavenlige og lokalt producerede produkter, der er med til at øge væksten og den grønne omstilling i branchen. Bl.a. ved et fokus på FN's Verdensmål og særligt målet om “Partnerships for Action”, der i praksis betyder, at alle A:GAINs produkter er et resultat skabt på tværs af de gængse værdikæder i branchen.

Besøget giver god mulighed for dialog, videndeling og spørgsmål.

Du kan også læse mere om A:GAIN i Månedens Profil her

 

Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os.

Arrangementet er lukket for flere tilmeldinger, men hvis du vil på venteliste, så send en mail til Marcus på mrg@byensnetvaerk.dkProgram

  • 15:30 Velkomst v/ Byens Netværk
  • 15:40 Præsentation af A:GAIN v/ Christian Wittrup, CCO
  • 16:00 Gennemgang af konkrete projekter og produkter og tilhørende spørgsmål
  • 17:00 Netværk og forfriskning
  • 17:30 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

23/02 2022 15:30 - 17:30

Adresse

Skudehavnsvej 1
2150 Nordhavn

Deltagerantal

40

Mødested

A:GAINs showroom

Kontakt

kbe@byensnetvaerk.dk
Katja mobil: 20841973

Praktisk information

Dato og tid

23/02 2022 15:30 - 17:30

Adresse

Skudehavnsvej 1
2150 Nordhavn

Deltagerantal

40

Mødested

A:GAINs showroom

Kontakt

kbe@byensnetvaerk.dk
Katja mobil: 20841973

footer image byens netværk