print logo

KAB fælleskabets nye kontorhus


Med boligen skaber vi rum til et liv i fællesskab. Sådan lyder budskabet i boligadministrationsselskabet KABs grundfortælling. Og rum til det gode fællesskab er gennemgående for den arkitektur, som tegner KABs kontorhus i København. Vi har fået muligheden for at opleve bygningen og atmosfæren sammen med Rolf Andersson, udviklingsdirektør i KAB.

Deltagerliste (opdateret 24.02.22)

Fotoreportage 

Luk fuld beskrivelse

I juni 2021 kunne boligadministrationsselskabet KAB flytte ind i deres nye hovedkontor i en helt ny bygning på en tidligere DSB-grund i København, hvor der aldrig har været opført en bygning før. Den femkantede bygning med sin røde teglfacade implementerer sig naturligt og bidrager til at skabe ny identitet og værdi i byrummet.

Indenfor skaber rige mængder dagslys, træ-materialer og trappen som det naturlige mødested et særligt imødekommende og samlende kontorfælleskab. Fra den grønne taghave er der 360 grader vue over København, og i gadeplan snor der sig et lille grønt landskab omkring bygningen, som kan benyttes af alle, der passerer forbi.

Rolf Andersson, udviklingsdirektør i KAB fortæller os om tilblivelsen af det nye hus. Vi bliver blandt andet klogere på hvilken betydning den fysiske placering, materialerne og indretningen har for hverdagens arbejdsliv, og på husets sociale, økonomiske og bæredygtige profil.

Arkitekturanmelder Holger Dahl giver projektet 4 stjerner Berlingske i oktober 2021 og det samme gør Politikens arkitekturanmelder Karsten Ifversen i november 2021.


Projektfakta

Bygherre: KAB

Arkitekt: Henning Larsen Architcts

Landskab: SLA

Ingeniør: NIRAS


Kilder:KAB og HLA

Fotokreditering: Laura Stamer

Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os.


Arrangementet er lukket for tilmeldinger. Hvis du vil på venteliste så send en mail til Marcus på mrg@byensnetvaerk.dkProgram

  • 15:00 Velkomst v/ Byens Netværk
  • 15:15 Introduktion til huset og projektet v / Rolf Anderson, udviklingsdirektør KAB
  • 15:30 Rundvisning v / Rolf Anderson, udviklingsdirektør KAB
  • 16:30 Netværk og forfriskning i Orangeriet
  • 17:00 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

24/02 2022 15:00 - 17:00

Adresse

Enghavevej 81
2450 København SV

Deltagerantal

40

Mødested

Hovedindgangen

Kontakt

ngj@byensnetvaerk.dk
Nanna mobil: 28266304

Praktisk information

Dato og tid

24/02 2022 15:00 - 17:00

Adresse

Enghavevej 81
2450 København SV

Deltagerantal

40

Mødested

Hovedindgangen

Kontakt

ngj@byensnetvaerk.dk
Nanna mobil: 28266304

footer image byens netværk