Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

 

28. september 2017


På Kløvermarksvej blandt fodboldbaner, kokkeskoler og kontorhoteller ligger en lille perle med fokus på møbelkunst, som både er en udstilling, en butik og værksted. I år fejres 150-året for oprettelsen af de diplomatiske forbindelser mellem Japan og Danmark. Vi besøger A. Petersen Collection & Craft, hvor vi i deres kommende udstilling kan opleve et kulturmødemøde mellem dansk møbelkunst og japansk håndværks”nørderi” i et indendørs havelandskab. Er du til møbelkunst, godt håndværk, design og måske endda fascineret af Japan, så kom med på dette lille hyggelige netværksarrangement. 


Tilmeldingerne til Byens Netværksdag tikker stillle og roligt ind. Skal du også sikre dig en plads? Læs programmet og se, hvem der allerede er tilmeldt her.

Er du nysgerrig efter at se, hvad vi oplever på vores arrangementer? Vi laver reportager fra hvert eneste arrangement, således at du kan følge med i vores mange aktiviteter - uanset om du selv deltog eller ej. Reportagerne fra vores seneste arrangementer finder du længere nede i nyhedsbrevet.

Nyeste medlemmer i netværket kommer fra tegnestuen Ravn Arkitektur og Bygningsafdelingen i Rødovre Kommune. Velkommen til - vi glæder os til at møde jer på vores arrangementer.


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

Månedens profil

EQUITONE er et gennemfarvet facademateriale designet af og til arkitekter. Virksomheden bag produktets mission er at inspirere og rådgive byggeriet partnere til at realisere deres visioner og planer for et sundt og bæredygtigt byggeri.


Byens Klumme

Grænsefladen mellem Kunstakademiets arkitektuddannelse og FN’s verdensmål.
Kan et målrettet arbejde med FN´s 17 verdensmål være med til at styrke samarbejdet mellem arkitektfaget, uddannelsesverdenen og den virkelighed, vi alle er med til at forme? Læs det nye klummeindlæg skrevet af Arne Høi, Institutleder på KADK.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra november 2017 og frem.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Søren Tegen Pedersen, plandirektør i Økonomiforvaltning, Københavns Kommune, har modtaget stafetten af Karen Mosbech, administrerende direktør i Freja ejendomme, med spørgsmålet: "Hvad er den by-strategiske vision for København og hvordan arbejder Kommunen med at leve op til den? Jeg tænker f.eks. på hvordan man vil udnytte det liv, der er skabt omkring universiteterne og Rigshospitalet, hvordan bliver det et aktiv for byen?"


Kommende arrangementer

Herlev Hospital, 5. oktober

Patienten er i centrum, når Herlev Hospital i disse år udvider sin kapacitet med hele 56.000 nye kvadratmeter. Tag med, når Byens Netværk lægger vejen forbi den summende, aktive byggeplads. 


Urbanized – biograftur med Byens Netværk, 25. oktober 
- få pladser

Byens Netværk inviterer en tur i biografen til forestillingen ”Urbanized” – en dokumentar om design af verdens byer. Vores arrangement er del af kultureventen URBANE, som efter forestillingen sætter rammen for en debat om filmen. 


Orbicons nye domicil, bæredygtighed og DGNB, 26. oktober

Tag med på besøg i Orbicons nye domicil i Høje-Taastrup. Ud over at se og høre om det bæredygtige hus, bidrager DGNB med sidste nyt inden for bæredygtighed og Domea.dk vil fortælle om deres nye bæredygtighedsstrategi.


Japansk og dansk møbelkunst – besøg hos A. Petersen Collection & Craft, 8. november

I den aktuelle udstilling hos A. Petersen på Kløvermarksvej mødes dansk møbelkunst og japansk håndværks”nørderi” i et indendørs havelandskab. Kom og oplev det spektakulære kulturmøde.


Byens Netværksdag 2017, 16. november

Byggeriets samarbejdsformer ændrer sig, og branchen er under ombygning. På Byens Netværksdag ser vi nærmere på nogle af de samarbejdsmodeller, der for tiden udfordrer og skaber innovation på tværs af branchen.


Afholdte arrangementer

 

Nordeas nye domicil i Ørestad Nord, 31. august
 Fotoreportage

 


 

Damesalen på Københavns Universitet 30. august
 Fotoreportage

 


 

Elbphilharmonie, HafenCity, Hamburg, 25.-26. august
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Invitation til kommunalvalgets vigtigste debat
Den 1. november indviterer Haandværkerforeningen og de københavnske laug til debatmøde i forbindelse med det københavnske kommunalvalg.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link