Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

10. marts 2016
 

I næste uge har vi henlagt netværksaktiviteterne til lunere himmelstrøg i forbindelse med den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Byens Netværk har traditionen tro et kaffe-rendez-vous - denne gang med flere deltagere end nogensinde før. Med andre ord: Det er Mipim-tid! 

Herhjemme er der gang i arrangementsplanlægningen, og de kommer som perler på en snor:

  • Et besøg i Mærsk Bygningen har været på vores ønskeseddel i lang tid. Med opførelsen af Mærsk Bygningen får København et bæredygtigt, markant og elegant bygningsværk, der rejser sig som et smukt vartegn og et symbol for Danmarks styrke inden for frontforskning og uddannelser i verdensklasse. Der er begrænsede pladser, så derfor maks. to personer pr. virksomhed.
  • KU.BE bliver Frederiksbergs nye levende kulturelle centrum. Tag med os ud at se det nye mødested for byens borgere. En legeplads for børn, unge, ældre, familier og singler som kombinerer fysisk, intellektuel og kunstnerisk udfoldelse.

Siden sidst kan vi byde velkommen til SBS Rådgivning A/S og Øens VVS Teknik. Vi glæder os til at møde jer på vores arrangementer.

Med venlig hilsen

 

Henriette Sofie Larsen, Louise Skafte, Lisbet Fibiger
Byens Netværk
 
 

Månedens profil

I det nystiftede advokatfirma, Pind & Partnere, ligger hovedkompetencerne inden for udbud, entreprise, transaktioner og erhvervsleje. Der er yderst erfarne folk bag, og rådgivningen er pragmatisk, direkte, nærværende og løsningsorienteret. Der lægges stor vægt på at holde konfliktniveauet nede og skabe konstruktiv dialog, så en mindelig løsning er mulig.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra maj 2016 og frem.


Byens Klumme

Fra mangfoldighed til grænseflader i Byens Netværk 
Henriette Cajar, formand for Byens Netværks bestyrelse, lægger for med en klumme om byens mangfoldighed. Et begreb som på mange måder er fundamentet for Byens Netværk.

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Tina Saaby, Stadsarkitekt i København, er lige nu den aktuelle stafetholder. Stig Mikkelsen, arkitekt MAA, FSFE og direktør i fra Mikkelsen Arkitekter, overdrog stafetten til Tina Saaby med spørgsmålet: Hvad er din vildeste drøm for København om 10 år? 

Kommende arrangementer

www.byens-netvaerk.dk
Arkitekturfotokursus, 10. marts - Venteliste
Vi inviterer igen i år til minikursus med de dygtige fotografer fra Byggeriets Billedbank. Her kan du lære, hvordan du med enkle redskaber kan tage gode billeder af arkitektur.
 

MIPIM Kaffe-Rendez-Vous 2016, 16. marts
Traditionen tro gentager vi vores velbesøgte kaffemøde på Mipim. Vi byder vores nuværende og kommende medlemsvirksomheder til morgenkaffe på Le Grand Café.

Boliger på TOPPEN - Kollektivhuset, 31. marts
Du har helt sikkert kørt forbi den høje bygning et hav af gange på din vej ind eller ud af byen. Nu kan du komme med Byens Netværk og opleve bygningen indefra, når vi skal se på transformationen af de tidligere erhvervsetager på toppen af Kollektivhuset på Hans Knudsens Plads.

Mærsk Bygningen - 15 etager for bedre sundhed, 5. april
Kom med Byens Netværk, når vi besøger Panum-kompleksets nye Mærsk Bygning – en udbygning med et markant fortårn, der med sine 15 kobberbeklædte etager skal revitalisere det Sundhedsvidenskabelige Fakultets fysiske rammer.

KU.BE - Nyt kultur. og bevægelseshus, 6. april
Kom med når Byens Netværk besøger KU.BE på Frederiksberg – et 3800m2 nyt mødested for byens borgere med nyskabende arkitektur, og rammer der udforsker grænserne mellem kultur, sundhed og bevægelse.

Studietur til Tokyo, 1. okt. - 8. okt. - Venteliste
Årets studietur går til Tokyo i Japan med fokus på bl.a. grænseflader. Tokyo er en tempofyldt og sprudlende metropol - en fremmedartet og spændende by, hvor kultur og tradition møder storbypuls og science-fiction-agtig teknologi og arkitektur. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.Afholdte arrangementer

MIPIM Kick-off, 9. februar

 Fotoreportage

Microsofts nye domicil, 4. februar 

 Fotoreportage

Pakhuset på Langelinie II, 21. januar

 Fotoreportage 

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

www.byens-netvaerk.dk
Vær med til at forme Byens Netværk - deltag i arrangementsudvalg og bestyrelse
Byens Netværk er medlemmernes forening. Netværket drives i høj grad af jeres engagement. Organisationen er sammensat af en bestyrelse, et arrangementsudvalg og et sekretariat, og du kan være med til at forme Byens Netværk ved at deltage aktivt.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Konference - Byggeriets innovationstjek, 30. marts
Har byggeriet et innovationsproblem? Hvordan sætter vi de bedste rammer for udvikling i byggeriet? Og måske vigtigst af alt: hvordan fastholder vi innovationen i byggeriet fremadrettet?

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link