Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

14. april 2016
 

Den 23. maj afholder Byens Netværk sin årlige generalforsamling. Det officielle program krydres traditionen tro af en spændende faglig ramme - denne gang med et besøg på Københavns Universitet inkl. oplæg og rundvisning på det nye Copenhagen Plant Science Center. Vi indkalder i nær fremtid, men du kan allerede nu tilmelde dig arrangementet via vores hjemmeside. 

Byens Stafet er denne gang i hænderne på By & Havns planlægningschef Rita Justesen. Læs her hvad der optager Rita, og hvad hun mener, er det vigtigste udviklingstræk for København i disse år.

 

Foråret byder på flere spændende netværksarrangementer uden for København. Den første tur finder sted 1. juni, hvor du kan komme med på netværkstur til Troldhede under overskriften "Bæredygtigheden folder sig ud". Arrangementet dækker over et unikt fabriksbesøg hos akustikpladeproducenten Troldtekt, hvor vi skal se og høre om produktion af træbeton, deres arbejde med CSR og Cradle to Cradle-certificering. 

Der bliver derudover mulighed for at mødes og vidensudveksle med erhvervsnetværket Sustainnovation. Er der forskel på, hvordan vi griber bæredygtighed an i Nordjylland og i København? En heldagstur giver god mulighed for at netværke i dybden med branchekolleger, og turen er gratis for alle Byens Netværks medlemmer.

I næste uge har vi stadig plads i saunaen ved Helgoland, og skulle du ikke være til håndklædeklædt saunagus, er det også en mulighed blot at se og høre om den flotte arkitektur og projektets gennemført bæredygtige profil. 


Med venlig hilsen 
Henriette Sofie Larsen, Louise Skafte og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

Månedens profil

Logik & CO præsenterer Gadens Stemmer, som leverer unikke fortællinger om København og adskiller sig fra traditionelle udbydere af byvandringer. De gør sig ikke i at vise historiske bygninger frem. De ved ikke, hvornår og hvorfor Børsen eller Rundetårn blev bygget, men de ved en ting eller to om fixerum på Vesterbro og Københavns herberger.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra juni 2016 og frem.


Byens Klumme

Fra mangfoldighed til grænseflader i Byens Netværk 
Henriette Cajar, formand for Byens Netværks bestyrelse, lægger for med en klumme om byens mangfoldighed. Et begreb som på mange måder er fundamentet for Byens Netværk.

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Rita Justesen, Chef for Planlægning & Arkitektur i By & Havn, er aktuel stafetholder. Pia Nielsen, Direktør i Boligselskabet fsb, overdrog stafetten til Rita Justesen med spørgsmålet: Hvad er det vigtigste projekt i udviklingen af Københavns havn i de kommende år?

Kommende arrangementer

Ska' du med i sauna?, 20. april
Vinterbadeklubben hedder godt nok Det Kolde Gys, men vi tør godt love en varm oplevelse, når vi skal se nærmere på klubbens nye sauna, der er et smukt studie i bæredygtige og nordiske materialer. 

www.byens-netvaerk.dk
Verdens bedste børneby, 26. april
En helt ny institution for mere end 600 børn og unge i alderen 0-18 år ved at tage form. Den nye børneby vil andet og mere end blot at være en forvokset udgave af en alm. daginstitution.
 

Bæredygtigheden folder sig ud, 1. juni 
Vi tager på tur til Jylland, hvor Troldtekt A/S inviterer på et unikt besøg på fabrikken samt oplæg om arbejdet med CSR og C2C. Vi får også lejlighed møde det nordjyske erhvervsnetværk Sustainovation.

Studietur til Tokyo, 1. okt. - 8. okt. - Venteliste
Årets studietur går til Tokyo i Japan med fokus på bl.a. grænseflader. Tokyo er en tempofyldt og sprudlende metropol - en fremmedartet og spændende by, hvor kultur og tradition møder storbypuls og science-fiction-agtig teknologi og arkitektur. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.Afholdte arrangementer

Boliger på Toppen - Kollektivhuset, 31. marts

 Fotoreportage 

MIPIM 2016, 15. - 18. marts

 Fotoreportage

Arkitekturfotokursus, 10. marts

 Fotoreportage

Byens Netværksdag, 2. marts

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link