Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


4. september 2020

Er du medlem af Byens Netværk, og har du lyst til at blive portrætteret i den bog, vi er ved at få skrevet om vores 25 års jubilæum?
 


2020 markerer Byens Netværks 25 års jubilæum. I den anledning er vi ved at få skrevet en bog om netværkets historie - og du er inviteret med. I bogen vil vi nemlig gerne bringe portrætter og små citater af jer medlemmer. Vi inviterer derfor på en forfriskning og fotoshoot i vores gårdhave i Fæstningens Materialgård.

Hvis du har lyst til at give dit bidrag, så kom forbi den 10. september i tidsrummet kl. 15-16 og få taget et billede af dig selv og fortæl os lidt om, hvorfor du er med i netværket.

Tilmeld dig her 

Vi håber at se så mange af jer, som muligt.

P.S. Var du med på generalforsamlingen den 17. august, har vi allerede dit foto.


God weekend fra
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Søe-Jensen & Co. har siden 1862 produceret dørgreb og beslag samt specialopgaver til nogle af Danmarks mest ikoniske bygninger og leverer i dag dørgreb og badtilbehør til både private, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner med fokus på godt håndværk og høj kvalitet. Læs mere her.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os


Byens Klumme

Social bæredygtighed er ikke kun arkitektur...

Social bæredygtighed i byggeriets udførelsesfase rummer et stort potentiale, der i mange tilfælde er fuldstændig overset. I Byens Klumme giver Anders Sørensen fra Enemærke & Petersen bolden op for en større social indsats og ansvarlighed i byggebranchen. 


Byens Stafet

Hvem har Stafetten?
Byens Stafet er denne gang landet hos Rasmus Larsen, partner i EcoVillage. Læs hans svar til Teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen om bæredygtig byudvikling og se, hvem han sender stafetten videre til. 


Kommende arrangementer

Studielandsbyen 'Wooden Village'​​, 8. september - venteliste
CPH Villages nye studielandsby på Vesterbro har fået tilnavnet 'Wooden Village', da studieboligerne opføres i træ. Vi ser den første færdigetablerede etape af byggeriet og hører om CHP Villages vision om at bygge og drive modulære studielandsbyer.  


Vær med i bogen om Byens Netværk​, 10. september 
Er du medlem af Byens Netværk, og har du lyst til at blive portrætteret i den bog, vi er ved at få skrevet om vores 25 års jubilæum?


Maltfabrikken - Folkets Fabrik, 10. september 
Tag med, når Byens Netværk besøger den 160 år gamle Maltfabrik i Ebeltoft, der er genopstået som byens nye kraftcenter for kunst, kultur og kreative erhverv. Der er mulighed for at hoppe på netværksbussen fra Aarhus.


URBAN13 & bydelsvandring ved Bispeengen, 14. september
Under Bispeengbuen finder man URBAN13, der er et midlertidigt byrum og kulturelt samlingspunkt. Vi hører nærmere om projektet og tager på bydelsvandring i grænseområdet mellem Frederiksberg og Nørrebro. 


IrmaByen & Kaffetårnet​, 15. september - venteliste
Tag med på besøg i IrmaByen - Rødovres nye bykvarter - og se bl.a. det ikoniske Kaffetårn, der skal have nyt liv som samlingspunkt for bydelen. Vi hører om visionerne for både bydelen og Kaffetårnet.


Silver Arrow - nyt højhus på Islands Brygge, 22. september - venteliste
Et nyt boligtårn på Islands Brygge har taget sit navn efter dets karakteristiske pileform og sølvskinnende facade og er ifølge Politikens arkitekturanmelder ”det fineste højhusbyggeri i København i nyere tid”. 


Vejlands Kvarteret, 1. oktober
Vejlands Kvarteret har fået stor opmærksomhed allerede inden første spadestik. Der er mange holdninger til projektets placering, men projektet har også netop vundet en pris. Vi får en præsentation af projektet og går en tur i området med projektteamet. 


BOOK1 Design Hostel i Aarhus​, 5. oktober
Det tidligere hovedbibliotek i hjertet af Aarhus åbner som hostel under navnet BOOK1 Design Hostel. Tag med når vi ser og hører om transformeringen fra ikonisk bibliotek til enestående design hostel.


Afholdte arrangementer

Hotelprojekt på Strandgade 7, 25. august
 Fotoreportage


www.byens-netvaerk.dk

Teater: Time Travel Tours​, 20. august
 Fotoreportage


Generalforsamling 2020, 17. august
 Fotoreportage
 Referat


BaneGaarden - grønt lokomotiv for Københavns nye bydel, 13. august
 Fotoreportage

 


Nyheder fra Byens Netværk

Søger du mere tværfaglig dialog med branchekolleger? Vær med i vores tematiske netværksgrupper
Der er lige nu ledige pladser i vores nye netværksgruppe Byen Kommunikerer og i Bæredygtighed i Byen. Kontakt os, hvis du vil høre mere.  


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


www.byens-netvaerk.dk

Architects@Work i Forum København
Kom med, når Architects@Work åbner dørene for arkitekternes årlige udstilling af produktinnovation den 9. og 10. september.


ÅBEN - ny kulturfestival på Østerbro og Nordhavn
Den nye festival, der forbinder de to bykvarterer, Østerbro og Nordhavn, åbner med et hav af spændende kulturtilbud. Festivalen finder sted den 11.-13. september 2020. 


www.byens-netvaerk.dk

Bygningsbevaring teori og praksis 2020-21
Center for Bygningsbevaring inviterer til kursusrækken "Bygningsbevaring teori og praksis 2020-2021", der forløber over 13 dage og tager afsæt i Slots- og Kulturstyrelsens 45 nye faglige retningslinjer for arbejder på de fredede ejendomme.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link