print logo

Silver Arrow - nyt højhus på Islands Brygge


Et nyt boligtårn på Islands Brygge har taget sit navn efter dets karakteristiske pileform og sølvskinnende facade med reference til Mercedes-Benz’ klassiske racerbiler og er ifølge Politikens arkitekturanmelder ”det fineste højhusbyggeri i København i nyere tid”. Vi tager ud og ser projektet med arkitekt Carsten E. Holgaard, Holgaard Arkitekter og konstruktionsingeniør Steen Bjerrum Andersen, COWI.

Deltagerliste
Fotoreportage

Luk fuld beskrivelse


Artillerivej på Islands Brygge har fået et nyt højhus på 14 etager med 26 boliger og erhverv i stueetagen. På hver af de 13 boligetage er der to lejligheder hver på ca. 150 kvadratmeter med store vinduespartier og altaner, der giver en fantastisk udsigt over Fælleden, havnen, Bryggen og videre ind over København.

”Lag på lag af skiftevis vinduesbånd i glas og brystninger i sølvfarvet strækmetal rejser sig over sin base af glas og jurakalk. Det er både klassisk, moderne og slående elegant løst.”

Sådan skriver Politikens arkitekturanmelder Karsten R.S. Ifversen blandt andet om projektet og giver 5 ud af 6 hjerter (Politiken, 28. juli 2020).

Bygningen er tegnet af arkitekt maa Carsten E. Holgaard, som har sat stregerne til flere af den sydlige del af Islands Brygges nybyggerier samt ombygningen af A-huset. Alle for bygherren Walls, som også står bag Silver Arrow. COWI har været konstruktionsingeniør på projektet. 

Lejlighederne i bygningen er del af STAY-konceptet, der er udlejning af møblerede lejligheder på korttidsbasis. Der er reception/administration i stueplan og lejligheder til udlejning på de øvrige etager.

Bygningens navn, Silver Arrow, er en reference til Mercedes-Benz’ ikoniske aerodynamiske racerbiler i sølvfarvet aluminium.

Fotokreditering: Lars Jensen

Arrangementet er lukket for tilmelding. Hvis du ønsker at komme på venteliste, så send en e-mail til Shuki Foighel på sfo@byensnetvaerk.dk


Vedr. corona

  • Vi tager selvfølgelig forbehold for på dagen aktuelle restriktioner og forhold omkring forsamling grundet corona
  • Vi medbringer håndsprit
  • Vi holder behørig afstand
  • Du skal ikke komme, hvis du føler dig syg


Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os.Program

  • 16:00 Velkomst v/ Byens Netværk
  • 16:05 Introduktion til Silver Arrow v/ arkitekt maa og indehaver Carsten E. Holgaard, Holgaard Arkitekter samt Steen Bjerrum Andersen, civilingeniør, kontruktionsingeniør, COWI
  • 16:30 Vi ser 1-2 lejligheder
  • 17:00 Forfriskning og netværk
  • 17:30 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

22/09 2020 16:00 - 17:30

Adresse

Artillerivej 135
2300 København S

Deltagerantal

30

Mødested

Vi mødes foran receptionen, som ligger i bygningens stueplan.

Kontakt

mvs@byensnetvaerk.dk
Mathilde mobil: 23450221

Praktisk information

Dato og tid

22/09 2020 16:00 - 17:30

Adresse

Artillerivej 135
2300 København S

Deltagerantal

30

Mødested

Vi mødes foran receptionen, som ligger i bygningens stueplan.

Kontakt

mvs@byensnetvaerk.dk
Mathilde mobil: 23450221

footer image byens netværk