print logo

CPH Village Jernbanebyen


CPH Villages nye studieboliger i Jernbanebyen på Vesterbro er opført i træ og ligger midt i vild natur og samtidig kun et stenkast fra byens pulserende liv. Vi besøger studielandsbyen på Otto Busses Vej og hører om CPH Villages vision om at bygge og drive modulære studielandsbyer. 

Deltagerliste (Opdateret 10.08.2021)

Fotoreportage

Luk fuld beskrivelse


Området ved DSBs gamle baneterræn ved Otto Busses Vej er en af Københavns skjulte perler. Og her finder man blandt andet CPH Village Vesterbro, der åbnede i efteråret 2020, som en studielandsby af modulære studieboliger i træ med plads til 184 studerende. Tæt på områdets vilde natur og samtidig et stenkast fra byens pulserende liv.

I en lejlighed i CPH Village har man sit private værelse på 11 m2/kvadratmeter med eget køkken, samt et badeværelse og gangareal der deles med en roomie. Derudover har man delte udendørsarealer, terrasser og siddeområder blandt træer, blomster og vild beplantning. I Village har man også adgang til et større fælleshus med fælleskøkken, vaskeri og studiefaciliteter.

CPH Village bygger og driver modulære studielandsbyer. Målet er at skabe de bedste rammer for at bo – både for mennesker og for miljøet. Over tre år er planen at udvikle og drive 2.500 socialt, økonomisk og miljømæssigt bæredygtige boliger i København.

CPH Village har tidligere bygget studieboliger på Refshaleøen. Hvor studieboligerne der er bygget i stål og aluminium, så er materialet denne gang træ, som er valgt ud fra CPH Villages arbejde med bæredygtigt byggeri, og fordi det passer godt til beliggenheden med både naturen og DSBs gamle trælader som nærmeste nabo.

Grunden, som studieboligerne opføres på, er udlejet af DSB til CPH Village i 10 år. Modulerne er derfor konstrueret til at kunne skilles ad, flyttes og genetableres på andre bynære arealer. Enten som studieboliger eller til anden anvendelse, når lejeperioden ophører.

 

Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os.Program

  • 16:00 Velkomst v/ Byens Netværk
  • 16:10 Vi ser og hører om CPH Village Jernbanebyen v/ Frederik Noltenius Busck, Co-founder, CPH Village
  • 17:30 Netværk og forfriskning
  • 18:00 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

11/08 2021 16:00 - 18:00

Adresse

Otto Busses Vej 101
2450 København SV

Deltagerantal

40

Kontakt

kbe@byensnetvaerk.dk
Katja mobil: 20841973

Praktisk information

Dato og tid

11/08 2021 16:00 - 18:00

Adresse

Otto Busses Vej 101
2450 København SV

Deltagerantal

40

Kontakt

kbe@byensnetvaerk.dk
Katja mobil: 20841973

footer image byens netværk