print logo

BaneGaarden - grønt lokomotiv for Københavns nye bydel


Tag med ud til DSBs tidligere baneterræn ved Otto Busses Vej, hvor projektet BaneGaarden er i gang med at istandsætte de gamle trælader og bevare den vilde natur, som et grønt lokomotiv for Københavns nye bydel, Jernbanebyen. Når projektet står færdigt bliver BaneGaarden et sted, hvor byens borgere og besøgende kan finde inspiration, få nye sanseindtryk og opleve stedets unikke stemning i et samspil mellem mad, natur og fællesskab.

Deltagerliste (opdateret 12.08.2020)

Fotoreportage

Luk fuld beskrivelse


Midt i København, på DSBs baneterræn ved Otto Busses Vej, ligger et stykke ’uopdaget’ land med vild natur, brombærkrat, buske og gamle træer.

Her er initiativtagerne bag projektet BaneGaarden i gang med at udvikle, hvad de beskriver som et "grønt lokomotiv",  hvor samspillet mellem aktiviteter for mad, natur, bæredygtighed og fællesskab kan inspirere byens borgere og besøgende. 

BaneGaarden er fysisk placeret midt i naturen og i DSBs gamle trælader på det tidligere værkstedsområde på Otto Busses Vej. Nu får de bevaringsværdige lader, som en gang var opbevaringslagre til træ, nyt liv med en nænsom istandsættelse med respekt for deres historie og særlige identitet for området.

I laderne skal der bl.a. være gårdbutik med lokale, økologiske fødevarer, spisehus, kulturlade med grønne dokumentarfilm, visning af bæredygtige byggematerialer og rum til iværksættere – alt sammen baseret på fællesskab og involvering samt læring og næring.

Vi besøger BaneGaarden, mens stedet stadig er under udvikling og ser de lader, som er under istandsættelse, og hører om den nytænkende byudvikling i de helt unikke rammer.

 

Arrangementet er lukket for tilmelding. Hvis du ønsker at komme på venteliste, så send en e-mail til Shuki Foighel på sfo@byensnetvaerk.dk

Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os.Program

  • 15:30 Velkommen v/ Byens Netværk
  • 15:40 Vi ser og hører om BaneGaarden som bygge- og udviklingsprojekt
  • 17:00 Netværk og en forfriskning og mulighed for at gå en tur på egen hånd på området
  • 18:00 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

13/08 2020 15:30 - 18:00

Adresse

Otto Busses Vej 45
2450 København SV

Deltagerantal

40

Kontakt

kbe@byensnetvaerk.dk
Katja mobil: 20841973

Praktisk information

Dato og tid

13/08 2020 15:30 - 18:00

Adresse

Otto Busses Vej 45
2450 København SV

Deltagerantal

40

Kontakt

kbe@byensnetvaerk.dk
Katja mobil: 20841973

footer image byens netværk