Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

 

21. september 2017


I sidste uge gik turen til vores nordiske nabo Finland. På næste års studietur tager vi hul på et helt nyt kontinent, og det er med glæde, vi kan afsløre, at turen i 2018 går til Cape Town i Sydafrika. Vi er så småt i gang med at samle netværk og input til den tur. Du er meget velkommen til at byde ind med kontakter. Meget mere om den tur i det nye år.

Til marts går turen til Cannes til den årlige Mipim-konference. Hvis du skal med der, kan du notere dig, at vi tirsdag den 13. marts kl. 15.00 planlægger at holde en borgmesterstafet, en debat for ny- og genvalgte borgmestre og kommunaldirektører under overskriften "Hvad er visionerne for din by?". Meget mere om det senere.

Skal du med os i biffen? Den 25. oktober viser Gloria filmen "Urbanized", som er en dokumentar om design af verdens byer. Vi har købt en lille stak billetter og håber, at de bliver afsat til nogle af vores by-film-entusiaster i netværket.

Du kan også tage med os til Orbicons nye domicil i Høje-Taastrup. Ud over at se og høre om det bæredygtige hus bidrager Green Building Council DK med sidste nyt inden for bæredygtigt byggeri i Danmark og Domea.dk vil fortælle om deres nye bæredygtighedsstrategi.

Siden sidst kan vi byde velkommen til entreprenørfirmaet B. Nygaard Sørensen A/S og lysleverandøren Nordlux A/S. Vi glæder os til at møde jer på vores arrangementer.


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

Månedens profil

EQUITONE er et gennemfarvet facademateriale designet af og til arkitekter. Virksomheden bag produktets mission er at inspirere og rådgive byggeriet partnere til at realisere deres visioner og planer for et sundt og bæredygtigt byggeri.


Byens Klumme

Grænsefladen mellem Kunstakademiets arkitektuddannelse og FN’s verdensmål.
Kan et målrettet arbejde med FN´s 17 verdensmål være med til at styrke samarbejdet mellem arkitektfaget, uddannelsesverdenen og den virkelighed, vi alle er med til at forme? Læs det nye klummeindlæg skrevet af Arne Høi, Institutleder på KADK.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra november 2017 og frem.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Søren Tegen Pedersen, plandirektør i Økonomiforvaltning, Københavns Kommune, har modtaget stafetten af Karen Mosbech, administrerende direktør i Freja ejendomme, med spørgsmålet: "Hvad er den by-strategiske vision for København og hvordan arbejder Kommunen med at leve op til den? Jeg tænker f.eks. på hvordan man vil udnytte det liv, der er skabt omkring universiteterne og Rigshospitalet, hvordan bliver det et aktiv for byen?"


Kommende arrangementer

The Krane, 22. september - venteliste

Kom på eksklusivt kran-besøg, hvor projektudvikler Klaus Kastbjerg præsenterer sin egen og UNIONKULS seneste opfindelse: et kombineret luksushotel, spa og mødelokale indrettet i en gammel kulkran på havnen. Skulle arrangementet blive voldsomt efterspurgt, trækker vi lod blandt de tilmeldte.  


www.byens-netvaerk.dk

Biosfæren - bygning 202 på DTU, 26. september
Biosfæren er navnet på det træbeklædte atrium i DTUs nye bygning 202. Med sine iøjnefaldende 'egetræskasser' i forskudte plan danner rummet en varm og indbydende ramme om sociale møder og faglige udvekslinger mellem husets mange brugere. Kom med indenfor i den imponerende bygning, som bl.a. har fået Tømrerprisen 2017.


Sundbyøster Skole, 28. september
Tag med på besøg i Sundbyøster Skole, som er en klassisk, bevaringsværdig byskole i røde mursten. Den eksisterende skole er blevet helhedsrenoveret og ombygget, og en ny fritliggende bygning med basis- og faglokaler, en tumlesal og en ny skolegård er blevet opført. Mangor & Nagel inviterer os med indenfor.


Herlev Hospital, 5. oktober

Patienten er i centrum, når Herlev Hospital i disse år udvider sin kapacitet med hele 56.000 nye kvadratmeter. Tag med, når Byens Netværk lægger vejen forbi den summende, aktive byggeplads. 


Urbanized – biograftur med Byens Netværk, 25. oktober
Byens Netværk inviterer en tur i biografen til forestillingen ”Urbanized” – en dokumentar om design af verdens byer. Vores arrangement er del af kultureventen URBANE, som efter forestillingen sætter rammen for en debat om filmen. 


Orbicons nye domicil, bæredygtighed og DGNB, 26. oktober

Tag med på besøg i Orbicons nye domicil i Høje-Taastrup. Ud over at se og høre om det bæredygtige hus, bidrager DGNB med sidste nyt inden for bæredygtighed og Domea.dk vil fortælle om deres nye bæredygtighedsstrategi.


Byens Netværksdag 2017, 16. november

Byggeriets samarbejdsformer ændrer sig, og branchen er under ombygning. På Byens Netværksdag ser vi nærmere på nogle af de samarbejdsmodeller, der for tiden udfordrer og skaber innovation på tværs af branchen.


Afholdte arrangementer

 

Elbphilharmonie, HafenCity, Hamburg, 25.-26. august
 Fotoreportage

 


 

Damesalen på Københavns Universitet 30. august
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Inspirationsmøde om BYGGE DIALOG, 27. september
Byggeriets Evaluerings Center byder indenfor til et inspirationsmøde, hvor du kan høre, hvordan byggeriets frontløbere anvender værktøjet BYGGE DIALOG til at forbedre byggeprocessen.


www.byens-netvaerk.dk

Invitation til kommunalvalgets vigtigste debat
Den 1. november indviterer Haandværkerforeningen og de københavnske laug til debatmøde i forbindelse med det københavnske kommunalvalg.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link