print logo
Byens netværk

Peter Jahn & Partnere

maj 2010



Vi har sat vores præg på byen igennem 25 år
Peter Jahn & Partnere A/S er et rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma, som gennem de sidste 25 år har specialiseret sig i totalrådgivning i forbindelse med vedligeholdelse og forbedring af den bestående bygningsmasse. Vi har stor erfaring med bygningsrådgivning, herunder den nødvendige planlægning, projektering og styring af arbejdernes forløb, samt erfaring i valg af metoder, konstruktioner og materialer.


Holbækgårdens tagterrasse
- den største tagterrasse på en eksisterende etageejendom i Danmark


”Miljø og bæredygtighed er ikke noget nyt for os – det har altid været med i vores overvejelser"

Vi lægger stor vægt på ikke alene at yde rådgivning af høj teknisk kvalitet, men også gennem hele byggesagen at yde service, fleksibilitet og sørge for fornuftige, forståelige og holdbare løsninger. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi har valgt at fastholde et højt serviceniveau.

Forud for rådgivningen foretager vi en besigtigelse af ejendommen. Besigtigelsen kan munde ud i en tilstandsrapport/vedligeholdelsesplan, hvoraf det vil fremgå, hvad der bør foretages af istandsættelsesarbejder, ombygninger og forbedringer på ejendommen.

Rådgivningen i forbindelse med renoveringsopgaverne strækker sig fra fastlæggelse af kundernes behov, formulering af projekt, udbud, tilsyn med arbejdets udførelse og aflevering af de færdige arbejder.


Peter Jahn & Partnere
- fra venstre Martin Nielsen, Claus Dam, Jacob Lemche og Peter Jahn


”Nøglen til et succesfuldt projekt findes i en ordentlig forventningsafstemning – gennem en tæt dialog undervejs i projektet sikrer vi, at slutresultatet lever op til kundens forventninger”

Historie:
Peter Jahn & Partnere A/S startede i 1985 i et par lokaler på 3. salen i Pilestræde 45 i hjertet af
København, men da lokalerne efterhånden blev for trange til den støt stigende personalegruppe, flyttede vi i 1997 til Hjalmar Brantings Plads på Østerbro.

I dag beskæftiger vi 25 medarbejdere, som er henholdsvis bygningskonstruktører og -ingeniører, arkitekter,
tegnere, sekretærer og administrative medarbejdere.

Vi har gennem de sidste par år foretaget et vellykket generationsskifte, og ejerkredsen består nu af Claus
Dam, Jacob Lemche og Martin D. Nielsen. Peter Jahn varetager fortsat sine arbejdsopgaver i både ledergruppen og som projektleder.

Peter Jahn & Partnere A/S kan den 1. maj 2010 fejre 25 års jubilæum, og vi kan se tilbage på mange spændende og udfordrende opgaver. Ligesom egetræet foran huset har virksomheden stærke rødder i nærmiljøet, og igennem årene har medarbejderne istandsat københavnske beboelsesejendomme med respekt for den enkelte bygnings særlige kendetegn, samtidig med at beboerne oplever, at de bor i en tidssvarende bolig.


Østerbro

I forbindelse med vores jubilæum lancerer vi vores nye hjemmeside, www.pjp.dk, hvor man kan læse meget mere om, hvem vi er, og hvad vi står for.

Hvorfor Byens Netværk?
Vi har valgt at være medlem af Byens Netværk, fordi vi mener, at arrangementerne kan være en god kilde til inspiration for vores medarbejder, ligesom det giver os mulighed for at mødes med kunder og samarbejdspartnere på en uformel måde.

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk