print logo
Byens netværk

Byens Strateger

Byens Strateger I er en netværksgruppe for direktører, partnere, ledere og mellemledere fra virksomheder beskæftiget indenfor byggeri og byudvikling.

Gruppens arbejde fokuserer på strategi og håndtering af de forandringsprocesser, der er særligt gældende for byggebranchen. Møderne giver mulighed for diskussioner og sparring ud fra kongstanken ”best principle”, som handler om, at vi kan lære en masse af hinanden på tværs af vores forskellige brancher. Det gør vi bl.a. ved at afkode principper, der virker i én branche, og som man kan have gavn af at overføre til andre områder. Det er strategerne selv, som er med til at beslutte, hvilke typer af input, I ønsker. Det kan bl.a. foregå som indlæg eller cases fra deltagerne selv, ekskursioner og virksomhedsbesøg, ligesom vi fra tid til anden inddrager udefrakommende fagpersoner, som kommer med input og får sat gang i processen med nye vinkler på tingene.

Herudover vil der – naturligvis – være ikke-faciliteret tid, fordi vi ved, at det tit er udenfor programsætningen, at netværket opstår. Af samme grund foregår netværksmøderne hos deltagerne.

Deltagerprisen er kr. 6.500,- pr. person ekskl. moms. for et forløb på 5 møder.


Det siger deltagerne:

"Jeg er glad for at være med i netværksgruppen Byens Strateger, bl.a. på grund af gruppens faglige bredde. Det gør, at vi har nogle gode diskussioner i gruppen og at vi får forståelse for hinandens synspunkter og måder at agerer på. Vi har haft nogle spændende møder med et godt og varieret indhold." Mette Munkedal Tange, ATP Ejendomme.
 

Byens Strateger er repræsenteret ved følgende virksomheder:

ATP Ejendomme
Skau Reipurth & Partnere
Atlas
Sinuz Aps
Rubow Arkitekter
Pension Danmark
Nyland Kommunikation
Malerfirmaet/Rådgivning Rytgaard
Base Camp Student Real Estate
Bispebjerg Projektet
Insitu Arkitekter
Smith Innovation
Viltoft Advokatpartnerselskab
KAB
By og Havn
LINK Arkitektur
NCC Danmark A/S


Facilitator: Henriette Sofie Larsen, Byens Netværks sekretariat

 

Vil du være med?

En forudsætning for at være med i en af byens netværksgrupper er, at din virksomhed er medlem af Byens Netværk. Hvis du ønsker at være med i Byens Strateger, kan udfylde nedenstående formular eller kontakte Henriette Sofie Larsen på hsl@byensnetvaerk.dk. Så finder vi ud af om du vil passe ind i gruppen.

 

 

 

 

 

 

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk - et fagligt netværk for hele byggebranchen. Få et personligt, fagligt og socialt netværk, vær med til at påvirke byudviklingen og branchen, lær nyt og få ny inspiration, deltag i arrangementer og studieture og profiler din virksomhed.

Derfor er vi medlem

"Vi synes, det er det bedst fungerende netværk inden for byggebranchen i København. Byens Netværk appellerer bredt til både rådgivere og udførende, og vi oplever, at medlemmerne er utroligt åbne for at netværke." NRE Denmark A/S

Lintex december 2018

Tilmelding til nyhedsbrev

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K
footer image byens netværk