print logo

Byens Netværk går undercover - igen

 

Grib chancen – kom med og lad dig overraske! Byens agenter har igen fundet frem til et særligt sted i byen, som vi nu vil gå på opdagelse i – sammen med dig! Du ved ikke, hvad vi skal, og hvor det er henne. Men afsæt et par timer og kom med, når vi endnu engang laver et kulturelt nedslag i et byens særlige rum.

Deltagerliste
Reportage

Ved sidste Undercover-arrangement var I mange, der viste os tillid og var trygge nok til at møde op uden at vide, hvad eftermiddagen ville byde på. Turen gik den gang til det aktuelle byrum Pusher Street, hvor hashboderne netop var blevet revet ned og dermed gjorde plads for helt nye muligheder i Fristaden. Et par lokale guider viste os rundt i den modsætningsfyldte bydel, og fremmødet blandt jer var stort. 

Vores næste undercover-arrangement bliver ikke mindre interessant. Vi mødes under røgslør ved hovedindgangen til Frederiksberg Have, hvorfra vi går videre i samlet flok. Vi skal besøge et sted, der emmer af historie, og som samtidig peger langt ind i fremtidens København. Måske skal vi en tur i Zoologisk Have, måske på kanaltur i Frederiksberg Have, eller måske kender vi et helt særligt sted, som du nu får chancen for at se…

Vi lover, at det under alle omstændigheder bliver en anderledes oplevelse – som altid med fokus på byens rum, byens arkitektur og byens liv – alt det, der er med til at gøre København til noget helt særligt.


Billede: Agenterne fra Byens Netværk er gået undercover for at finde spændende steder i byen.

 Program

  • 15:30
    Vi mødes ved hovedindgangen til Frederiksberg Have. Velkommen v/ Byens Netværk
  • 15:35
    Hemmeligt program
  • 17:30
    Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

10/05 2017 15:30 - 17:30

Adresse

Frederiksberg Runddel
2000 Frederiksberg

Deltagerantal

30

Mødested

Vi mødes ved hovedindgangen til Frederiksberg Have

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
22346629

Praktisk information

Dato og tid

10/05 2017 15:30 - 17:30

Adresse

Frederiksberg Runddel
2000 Frederiksberg

Deltagerantal

30

Mødested

Vi mødes ved hovedindgangen til Frederiksberg Have

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
22346629

footer image byens netværk