print logo

Rundvisning: Den næste bølge i dansk arkitektur


OBS! Vær opmærksom på at arrangementet er flyttet til ny dato: 18. januar kl. 16.30-18.00.

Arrangementet gennemføres i samarbejde med Arkitektforeningen, og både medlemmer af Arkitektforeningen og Byens Netværk kan deltage.


Johansen Skovsted Arkitekter vandt i oktober Kronprinsparrets Stjernedryspris og er nu aktuelle med udstillingen Det Vedhåndenværende i Dansk Arkitektur Center. Tag med på rundvisning og hør arkitekterne selv fortælle om udstillingen.

Deltagerliste
Fotoreportage

Dreyers Fond og Dansk Arkitektur Center er gået sammen om at skabe et nyt udstillingsrum under titlen ’Dreyers Arkitektur Galleri’. Den næste bølge i dansk arkitektur bliver vist frem i form af tre udstillinger i efteråret 2016 – fortalt og formidlet af en række talentfulde, unge danske arkitektvirksomheder. Johansen Skovsted Arkitekter er den tredje og sidste i rækken.

Om udstillingen:
For Johansen Skovsted er arkitekturen en rig verden, der handler om det vedhåndenværende, både i naturen, stedet og måden vi bygger på. Med udstillingen Det Vedhåndenværende viser Johansen Skovsted Arkitekter et udvalg af tegnestuens arkiv af tegninger, skitser og billeder samt materialeinstallationer i 1:1. Udstillingens installationer er prøver og tiloversblevne materialer fra tegnestuens realiserede og igangværende projekter, og på kajen foran Dansk Arkitektur Center er en sektion fra tegnestuens igangværende projekt, Tippertårnet, opstillet under udstillingsperioden.

Om Dreyers Arkitektur Galleri:
Tre nystartede arkitektvirksomheder har gennem efteråret haft frie hænder til at skabe hver deres udstilling i Dansk Arkitektur Center. STED By- og landskabsarkitekter, Norrøn, Johansen og Skovsted Arkitekter er de tre udvalgte. De tre arkitektvirksomheder spænder i deres arbejde fra storskala destinationsudvikling over mere klassiske arkitektoniske dyder til nye tværfaglige metoder. Fælles for de tre er en fornyet materialefølsomhed og en sans for detaljen i de nystartede arkitektvirksomheders arbejde.

OBS! Vær opmærksom på at arrangementet er flyttet til ny dato: 18. januar kl. 16.00-17.30. 

Arrangementet gennemføres i samarbejde med Arkitektforeningen, og både medlemmer af Arkitektforeningen og Byens Netværk kan deltage.

 Program

 • 16:30
  Velkommen v/ Byens Netværk
 • 16:40
  Rundvisning i udstillingerne v. Søren Johansen og Sebastian Skovsted, Arkitekter og Partnere i Johansen Skovsted Arkitekter
 • 17:25
  Johansen Skovsted Arkitekter byder på en kølig forfriskning
 • 17:45
  Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

18/01 2017 16:30 - 18:00

Adresse

Dansk Arkitektur Center Strandgade 27 B
1401 København K

Deltagerantal

25

Mødested

Vi mødes i boghandlen

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
22346629

Praktisk information

Dato og tid

18/01 2017 16:30 - 18:00

Adresse

Dansk Arkitektur Center Strandgade 27 B
1401 København K

Deltagerantal

25

Mødested

Vi mødes i boghandlen

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
22346629

footer image byens netværk