print logo

Turen går til DR - med rundvisning og besøg hos Clement


Kom med, når Byens Netværk tager på eksklusivt besøg til DR-byen og får lov at kigge ind bag kulisserne i Danmarks største medievirksomhed. 

Fotoreportage

Byens Netværks tager på en ekstraordinær tur til DR-byen, hvor vi både får en rundvisning i og bag kulisserne og til sidst selv skal være med som publikum, når vi er inviteret med til Clement Kjersgaards ugentlige debat Vi ses hos Clement - med aktuelle gæster fra den politiske og kulturelle nyhedsstrøm.

DR-byen er i dag ca. 10 år gammel og huser omkring 3.000 ansatte samt freelancere. Med sin komplekse konstruktion af forskellige bygningsafsnit, der bindes sammen af en lang indre gade, udgør DR-byen på mange måder sin helt egen ’by i byen’. Men hvordan spiller bygningernes rammer og virksomhedens organisation sammen med det store produktionsapparat, og hvad sker der egentlig bag de skærmklare kulisser før, under og efter en optagelse?

Rundvisningen giver et indblik i moderne medieproduktion og fortæller, hvordan DR-byen er opbygget. Hvis det er muligt, kigger vi indenfor i et par af studierne, f.eks. det store Studie 5, hvor Kongerigets Klogeste, Versus og X-Factor bliver optaget, eller Studie 6, hvor blandt andet Debatten sendes fra direkte på DR2. Vi skal også se, hvor nyhederne dagligt produceres, hvor kulisserne bygges, og hvor der produceres radio & tv-drama.

Ikke mindst skal vi besøge Clement Kjersgaard og være med som publikum til optagelserne af hans debatprogram Vi ses hos Clement, når ugens aktuelle gæster fra kultur og politik toner frem på skærmene derhjemme.

Inden udsendelsen hygger vi os med drinks og snacks, og når udsendelsen er slut, er vi inviteret med til en direkte snak med Clement, hvor han vil svare på spørgsmål om dagens udsendelse.


 Program

 • 15:00
  Velkomst v/ Byens Netværk
 • 15:05
  Rundvisning i DR-byen
 • 16:15
  Forfriskninger og snacks med resten af publikum
 • 16:30
  Optagelser med Vi Ses hos Clement
 • 17:30 (ca.)
  Når optagelsen er slut (en udsendelse varer ca. 45 min): Spørgsmål til Clement
 • 18:00
  Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

24/02 2017 15:00 - 18:00

Adresse

DR-byen, Emil Holms Kanal 20
0999 København K

Deltagerantal

25

Mødested

Vi mødes ved receptionen i DR-byen

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
22346629

Praktisk information

Dato og tid

24/02 2017 15:00 - 18:00

Adresse

DR-byen, Emil Holms Kanal 20
0999 København K

Deltagerantal

25

Mødested

Vi mødes ved receptionen i DR-byen

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
22346629

footer image byens netværk