print logo

Skademosen – CLT-byggeri i Trekroner


Tag med til Skademosen ved Trekroner, hvor Adserballe & Knudsen nu opfører 44 almene træboliger for Boligselskabet Sjælland med det banebrydende byggesystem CLT FLEX, som forener bæredygtigt, innovativt og effektivt byggeri.

Deltagerliste 
Fotoreportage

Luk fuld beskrivelse

Adserballe & Knudsen har indgået en rammeaftale med Boligselskabet Sjælland om nybyggeri af mere end 200 almennyttige boliger. De mange boliger designes individuelt i 3D-software og opføres i krydslaminerede CLT-elementer (Cross Laminated Timber).

Roskilde Kommune har bakket varmt op om Boligselskabet Sjællands byggekoncept Bolig-træ, som Skademosen er en del af. På arrangementet kan du bl.a. møde Roskilde Kommunes borgmester, Joy Mogensen, som fortæller, hvilke fordele, hun ser ved de nye træboliger. 

CLT FLEX
I samarbejde med tegnestuen Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Holmsgaard Rådgivende Ingeniører har Adserballe & Knudsen udviklet byggesystemet CLT FLEX, der tilgodeser bygherrens udtrykte behov for øget fleksibilitet i byggeriet.

CLT Flex går i sin enkelthed ud på at skabe funktionelt fleksible, moderne og gode boliger til en fornuftig pris. CLT Flex tager som navnet angiver udgangspunkt i massive træelementer i krydslamineret træ – Cross Laminated Timber.
Alle bygningsmodeller bliver udarbejdet som 3D-modeller og sendes til en produktionsvirksomhed, som herefter producerer og leverer de færdige boligelementer.

Investor er Boligselskabet Sjælland, der de kommende år planlægger at opføre mindst 200 boliger i træ. De har derfor indgået en rammeaftale med teamet for de næste 4 år.

Skademosen
Rækkehusbebyggelsen Skademosen i Trekroner er det første CLT-byggeri for Boligselskabet Sjælland indenfor rammeaftalen. Skademosen opføres i 2 plan og består af 44 almene boliger med 5 forskellige boligtyper i størrelsen 30-115 m2. Boligerne er fuldt udstyret, men har et begrænset antal skillevægge, så beboerne får størst mulig indflydelse på den funktionelle indretning af egne hjem.

Boligerne forventes at stå færdigt sommeren 2019.

På arrangementet kan du bl.a. møde Joy Mogensen, borgmester i Roskilde Kommune, samt Bo Jørgensen, direktør i Boligselskabet Sjælland, som byder velkommen. Herefter viser Adserballe & Knudsen rundt og fortæller om byggeriet.

Fakta:
Bygherre: Boligselskabet Sjælland
Totalentreprenør: Adserballe & Knudsen
Arkitekt: Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Ingeniør: Holmsgaard
Landskab: Thing Brandt Landskab
Kontraktsum: 52 mio. kr.
Byggeperiode: 2017-2019

Fotos: Andreas Brandrup Elkjær, INSP! Media
Rendering: Vilhelm Lauritzen Arkitekter


NB: Det er et byggepladsbesøg og du skal selv skal medbringe sikkerhedssko og hjelm. Vi medbringer veste til alle.

Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os.Program

  • 09:00 Morgenkaffe og velkomst v/ Adserballe & Knudsen og Byens Netværk
  • 09:10 Om Roskilde Kommunes opbakning til byggeriet v/ Joy Mogensen, borgmester i Roskilde Kommune
  • 09:15 Velkommen v/ Bo Jørgensen, direktør i Boligselskabet Sjælland
  • 09:30 Adserballe & Knudsen viser rundt og fortæller om byggeriet og om CLT FLEX
  • 11:00 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

08/03 2019 09:00 - 11:00

Adresse

Skrænten
4000 Roskilde

Deltagerantal

40

Mødested

Vi mødes ved byggepladsen

Kontakt

mvs@byensnetvaerk.dk
Mathilde mobil: 23450221

Praktisk information

Dato og tid

08/03 2019 09:00 - 11:00

Adresse

Skrænten
4000 Roskilde

Deltagerantal

40

Mødested

Vi mødes ved byggepladsen

Kontakt

mvs@byensnetvaerk.dk
Mathilde mobil: 23450221

footer image byens netværk