print logo

"Usynlige Stier" i Sigynsgade-kvarteret – kunst og kultur i udsatte boligområder

Dette er et kommende arrangement under planlægning, der endnu ikke er datosat. Det er derfor ikke muligt at tilmelde sig arrangementet på nuværende tidspunkt.  

Tag med til Sigynsgade-kvarteret på ydre Nørrebro, når vi besøger det samskabelsesbaserede kunstprojekt "Usynlige Stier" for at blive klogere på, hvordan kunst kan bidrage til et bedre fællesskab i udsatte boligområder.

Luk fuld beskrivelse

Ved Krakas Plads på Nørrebro er et nyt kunstprojekt lige nu ved at blive til. Projektet skal blandt andet skabe tryghed og nye fællesskaber i et område, der har været hårdt plaget af bandekonflikt.

Projektet ‘Usynlige stier’ er igangsat af Boligforeningen Vibo og løber efter planen frem til 2022, hvor beboerne i Sigyndsgade-kvarteret kan deltage i skabelsen af i alt fire markante og permanente kunstværker i deres eget byrum i tæt samarbejde med professionelle kunstnere.

Usynlige stier er et af i alt tre kulturprojekter rundt om i landet, som har fået tildelt i alt 4,8 millioner kroner fra Puljen til kultur i udsatte boligområder under Kulturministeriet.

Målet med projektet er at beboerne i området mødes og står sammen om at lave ny kunst, for på den måde at skabe tryghed og nye fællesskaber på tværs af aldersgrupper, social, kulturel og religiøs baggrund.

Foto: Copenhagen Contemporary (CC)

Arrangementet er under planlægning og endnu ikke datosat. Når vi kender datoen for arrangementet, åbner vi for tilmeldinger.

 
Praktisk information

Dato og tid

Kommende

Adresse

Vermundsgade 43a
2100 København

Deltagerantal

30

Kontakt

mvs@byensnetvaerk.dk
Mathilde mobil: 23450221

Praktisk information

Dato og tid

Kommende

Adresse

Vermundsgade 43a
2100 København

Deltagerantal

30

Kontakt

mvs@byensnetvaerk.dk
Mathilde mobil: 23450221

footer image byens netværk