print logo
Byens netværk

Creative Tastebuds: Symposium 4.-5. september på Aarhus Teater

Udgivet d. 17. august 2017


Creative Tastebuds: Symposium 4.-5. september på Aarhus Teater

Det er ikke et traditionelt symposium. Det er en innovationsproces og en fest for videnskaben om smag. En arkitekt, en designer, en journalist og en kok udfordrer verdens førende smagsforskere når de spørger hvad smagen betyder for vores hukommelse, fællesskaber, historiefortælling og læring. Der bliver spændende input fra publikum, uforglemmelige smagsoplevelser og en unik middag på restaurant Centralværkstedet.

Få en smagsoplevelse for livet – kom med til Creative Tastebuds
Hvad er god smag? Er velsmag plantet i hjernen, selskabet, rummets indretning, vores kultur eller i dine smagsløg? Og hvordan kan vi gentænke smag, som en ressource til at løse det moderne samfunds udfordringer? Vær med til at finde svarene, når en stribe danske og internationale eksperter udforsker og hylder smag, hjerne og kultur d. 4. og 5. september på Aarhus Teater.

Her vil førende kokke, madskribenter, fødevareproducenter, undervisere, arkitekter, forskere, restauratører, kunstnere, madprojektudviklere og foodies fejre smagen med interaktive indlæg, velsmagende workshops og grænsebrydende gastronomi.

Prisen er kr. 2.500 og inkluderer frokost begge dage med en stjerneparade af lokale lækkerier samt en sanse-bombarderende middag på Centralværkstedet mandag d. 4. september. Det er muligt at tilmelde sig eventen uden forplejning til kr. 975.

Se program og tilmeld dig her: creativetastebuds.dk

Creative Tastebuds er en del af Aarhus 2017 og Europæisk Gastronomiregion 2017. Symposiet foregår på engelsk og præsenteres af Smag for Livet, Aarhus Universitet, Aarhus 2017 og Region Midtjylland.

footer image byens netværk