print logo
Byens netværk

Green Building Council Denmarks Forårskonference 2018

Udgivet d. 05. april 2018


Green Building Council afholder forårskonference 16. maj 2018 i BLOX under overskriften: 
”Danmark skal være bæredygtigere – perspektiver fra EU”.Vi oplever såvel politikere som branchens aktører har øget fokus på, at der skal tages mere ansvar til den bæredygtige omstilling af vores samfund.

Vi er derfor glade for at kunne byde velkommen til en repræsentant for EU, der vil orientere om Level(s), som er en frivillig rapporteringsramme til forbedring af bæredygtighed i bygninger i EU.

Ved brug af eksisterende standarder, giver Level(s) en fælles EU-tilgang til vurderingen af bæredygtige præstationer i det byggede miljø. Parallelt med initiativet fra EU er vores egen regering også i gang med at udvikle frivillige bæredygtighedsklasser, og status på dette arbejde bliver præsenteret af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.

I de seneste år har der været gang i en heftig byggeaktivitet. Dette har medført, at flere bygherrer, som f.eks. det almene, pensionskasser og ejendomsfonde, har valgt at lade deres bygninger bygge efter bæredygtige rammer, hvor deres valg bliver dokumenteret, således, at bygningerne repræsenterer større transparens til eftertiden. Vi har inviteret forskellige bygherrer til at dele deres erfaringer.

Sluttelig så handler det jo også om os selv, og Anders Morgenthaler, der meget kompromisløst har omstillet sit liv for at leve mere bæredygtigt, giver et indspark hertil.

Konferencen afholdes hos: BLOX, Frederiksholms Kanal 30, 1220 København

Prisen er 750,- kr. for medlemmer af GBC og 1500,- kr.  for ikke medlemmer (begge inklusiv moms).

Læs mere om konferencen her

Tilmeld dig her

Læs mere om Green Building Council her

 

footer image byens netværk