print logo
Byens netværk

Invitation til udstillingsåbning i DesignWerck: Umsicht – Regards – Sguardi

Udgivet d. 29. august 2018


I samarbejde med den schweiziske ambassade i København, VELUX og SIA (den schweiziske forening af ingeniører og arkitekter) har DesignWERCK fornøjelsen af at invitere til åbningsreception på udstillingen ‘Umsicht - Regards - Squardi’ med lidt god mad og drikke.

Udstillingen viser otte prisvindende bæredygtighedsprojekter, belønnet med SIA-Award for sustainable design and planning. 

Senere i september får DesignWerck desuden besøg af arkitekt Bjarke Ingels i forbindelse med en forelæsning om samme emne på Arkitektskolen i København.

 

Programmet for åbningseventen den 6. september:

Anvendt forskning - En dialog mellem Denmark og Schweiz

Peter Richner (Deputy CEO of the Swiss Federal Laboratories for Materials Science and Technology) og Anne Beim (Head of the Center for Industrialized Architecture at the Royal Danish Academy of Fine Arts, KADK) drøfter innovation inden for byggeriet, og hvordan det kan testes og videreudvikles i praksis. Som indledning til dialogen præsenteres også den schweiziske, prisvindende researchbygning NEST, beliggende i Zürich, som tester nye teknologier og materialer. 

Læs her yderligere information om arrangementet og udstillingen.


Der er et begrænset antal pladser og tilmelding er derfor nødvendig til denne event. Tilmelding skal ske til: umsicht@sia.ch

Udstillingen varer til den 6. oktober.  


Støttet af STATENS KUNSTFOND

DESIGN WERCK - A curated showroom for interior design from Scandinavia 
- one of the most trend-setting design environments in the world. 
Experience new talents, products and art pieces, defining the Scandinavian 
way of living today. 

footer image byens netværk