print logo
Byens netværk

Om os

Byens Netværk er en tværfaglig forening for alle, der ønsker at være med til at præge udviklingen af byggebranchen og vores byer. Vi giver dig mulighed for at deltage i den dialog, som er med til at styrke branchen og byudviklingen, og som er vigtig for inspiration, erfaringsudveksling og forståelse på tværs af faggrænser og fælles problemstillinger. Vi stiller faciliteterne til rådighed i form af netværks- og debatarrangementer, studieture, netværksgrupper m.m.  

Et medlemskab gælder for alle i virksomheden, og alle i virksomheden kan benytte sig af de faglige arrangementer.

Se hvem der er medlemmer her.

Se hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed i den korte introduktionsfilm fra Byens Netværk:
 


Hvorfor Byens Netværk?
– af Henriette Dybdal Cajar, bestyrelsesforperson i Byens Netværk


Byens Netværk vil som bygge- og ejendomsbranchens tværorganisatoriske forening være den bedste platform for en bred forståelse af og holdning til byens udvikling.

Vi vil medvirke til udvikling af idéer til gennemførelse af højere kvalitet i byggeriet og skabe dialog med mulighed for at give hinanden inspiration til at præge byens udvikling og dens mangfoldighed.
Byens Netværk skal gennem vores medlemmer og mange arrangementer have fingeren på byens puls og trends.

Byens Netværk er medlemmernes forening. En forening hvor medlemmerne skal opleve, at der opbygges sociale og faglige relationer mellem mennesker, virksomheder og brancher.
En forening hvor man oplever en platform for virksomhedernes egen profilering og derigennem får en øget synlighed og PR for virksomheden.

Byens Netværk har ca. 350 medlemsvirksomheder med baggrund i hele branchen. Vi er i stadig udvikling med udvikling af arrangementer, debatsaloner, studieture, netværksgrupper og meget mere.
 

Brug Byens Netværk til at:

 • Få et personligt, fagligt og socialt netværk
 • Være med til at påvirke byudviklingen
 • Lære nyt og få ny inspiration
 • Deltage i arrangementer og studieture
 • Profilere din virksomhed
 • Blive opdateret via website og nyhedsbrev


Byens Netværk afholder årligt 40-60 arrangementer af faglig, kulturel og social karakter. Hertil kommer 1-2 studieture. Flere fra samme virksomhed kan deltage i arrangementerne.

Glæd dig til at høre inspirerende og begejstrede oplægsholdere, som fortæller om spændende bygge- og udviklingsprojekter og deler deres viden med netværket. Og mød mennesker fra egen og andre brancher.

De mange arrangementer og debatter har udviklet en stor samhørighed på tværs af de typiske brancheskel - en udvikling, der skal fortsætte og udvides.
 

Vision

Byens Netværks Idégrundlag
Vi vil som tværorganisatorisk forening være den bedste platform for en bred forståelse af og holdning til byens udvikling.

Byens Netværks Vision
Vi vil fortsat være et professionelt og attraktivt netværk inden for byudvikling.

Byens Netværks Mission
Vi vil ved indbudte og offentlige arrangementer medvirke til udvikling af idéer til gennemførelse af højere kvalitet i byens udvikling.

 

Fakta 

 • Byens Netværk er født under Byfornyelsen af København i 1995 som et forum for erfaringsudveksling på tværs af faggrænser og hed tidligere Center for Byrenovering. 

 • Foreningen stiftedes med deltagelse af private og offentlige bygherrer, den finansielle sektor, ingeniør- og arkitektfirmaer, entreprenører og håndværksinstitutioner.

 • I 2004 skiftede vi navn til Byens Netværk.

 • Byens Netværk har ca. 350 medlemsvirksomheder. 

 • Som forening er vi udelukkende finansieret af medlemmernes kontingenter.

 • Vores fokus er byens udvikling i et tværfagligt perspektiv.  

 

Læs hvordan du melder din virksomhed ind i Byens Netværk her.

Bliv Medlem

Få et personligt, fagligt og socialt netværk, vær med til at påvirke byudviklingen og branchen, lær nyt og få ny inspiration, deltag i arrangementer og studieture og profiler din virksomhed.

Derfor er vi medlem

"Som del af arkitekt- og byggebranchen er Byens Netværk ikke til at komme udenom. Det er et inspirerende forum med mulighed for videndeling og netværk med vigtige aktører i branchen." SKALA Arkitekter

Groossartig juli 2022

 • Byens Netværk
  v/ Direktør
  Henriette Sofie Larsen

 • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
 • 1220 København K

Tilmelding til nyhedsbrev


footer image byens netværk