print logo

VEGA rundvisning

Vi har igen åbnet for tilmeldinger til dette arrangement.

Kom bag facaden på Vilhelms Lauritzens VEGA og få et indblik i historien og arkitekturen i Folkets og Musikkens Hus. I kølvandet på vores nytårskur, som i år finder sted i netop VEGA, inviterer vi på rundvisning i Vesterbros smukke koncerthus.

Deltagerliste (opdateret 22.01.18)

VEGA er med sit interiør – de mørke træpaneler, mahognigulvene, friserne og de mange gennemførte originale detaljer i eksempelvis gelændere og lamper - en sand, arkitektonisk perle.

Bygningen på Enghavevej 40 gemmer på rigtig mange gode historier. Både som Folkets Hus og som spillestedet VEGA har de træbeklædte lokaler dannet rammen om tusindvis af arrangementer, og der er ingen tvivl om, at hvis væggene kunne tale, ville mange års underholdning være sikret. Det kan de dog ikke. Men så er det jo godt, at VEGA har sin egen hushistoriker. Han hedder Nikolaj Muldkjær og er afviklingsansvarlig i huset.

Denne eftermiddag tager Nikolaj os med bag facaden på VEGA, hvor du kan blive klogere på bygningens historie og arkitektur og høre anekdoter fra om Folkets Hus og koncertvirksomheden VEGA.

Vi har igen åbnet for tilmeldinger til dette arrangement.
 

Program

  • 15:00 Velkommen v/ Byens Netværk
  • 15:15 Rundvisning og foredrag v/ Nikolaj Muldkjær, afviklingsansvarlig og hushistoriker i VEGA
  • 16:30 Afslutning og networking med en forfriskning
  • 17:00 Tak for i dag

Hvor/Hvornår

Dato og tid:

22/01 2018 15:00 - 17:00

Adresse:

VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V

Kontaktinfo:

mvs@byensnetvaerk.dk

Deltagerantal

35

Mødested

Vi mødes ved hovedindgangen

Telefon

Mathilde 23450221

footer image byens netværk