print logo
Byens netværk

Nyheder


Byens Podcast: Alment byggeboom på vej?

Byens Podcast: Alment byggeboom på vej?15. oktober 2021

Vi dykker ned i ugens aktuelle nyhed om et politisk boligudspil fra Regeringen, der skal sikre billige boliger i de store byer.

læs mere Byens Netværk
Online intromøde om udstillingsmuligheder på MIPIM 2022

Online intromøde om udstillingsmuligheder på MIPIM 202208. oktober 2021

Online intromøde om udstillingsmuligheder på MIPIM 2022 med deltagelse af Byggesocietetet, Byens Netværk, Danske Arkitektvirksomheder og Dansk Industri.

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast: Hvad skal vi egentlig med byerne?

Byens Podcast: Hvad skal vi egentlig med byerne?28. juni 2021

Hvordan påvirker det byens liv, når nære relationer, hjemmearbejde og en by med få muligheder i et år har været normalen? Hør Byens Podcast om byens formål i fremtiden.

læs mere Byens Netværk
Byggeriets dilemmaer med Sara Bro - se debatten fra Folkemødet 2021

Byggeriets dilemmaer med Sara Bro - se debatten fra Folkemødet 202121. juni 2021

Se Folkemødedebatten hvor et panel i bedste "Sara og Monopolet"-stil svarer på nogle byggeriets dilemmaer i forhold til den grønne omstilling i byggeriet og den sociale sammenhængskraft i byerne.

læs mere Byens Netværk
Byens formål i fremtiden? - se debatten fra Folkemødet 2021

Byens formål i fremtiden? - se debatten fra Folkemødet 202121. juni 2021

Se Altingets Folkemødedebat hvor vi sammen med Instituttet for Fremtidsforskning stiller spørgsmål ved fremtiden for vores byer.

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast: Peptalk til byggebranchen

Byens Podcast: Peptalk til byggebranchen17. juni 2021

Connie Hedegaard var en af hovedtalerne på konferencen ”Byggebranchen ser grønt”, der blev afholdt den 10. og 11. juni i København. Med fokus på tidens klimaforandringer gav hun byggebranchen en peptalk om at tage fat på de helt grundlæggende udfordringer som byggeriet står over for.

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast: Grøn finansiering i byggebranchen

Byens Podcast: Grøn finansiering i byggebranchen17. juni 2021

I Byens Podcast ser vi nærmere på grønne lån i ejendoms- og finanssektoren. Hvor stor er udbredelsen - og hvordan sikrer vi mere ensartede måder at klassificere bygninger på i det danske og internationale ejendomsmarked? Få indblik i finanssektorens bidrag til den grønne omstilling her:

læs mere Byens Netværk
Byens Samtaler – med Steen Hildebrandt og Natalie Mossin

Byens Samtaler – med Steen Hildebrandt og Natalie Mossin21. maj 2021

Hvad har coronakrisen betydet for arbejdet med verdensmålene og for verdens tilstand generelt? Og hvordan kan byggebranchen implementere målene, så de helt konkret kan manifestere sig i det, vi bygger. Få svaret i Byens Samtaler med professor Steen Hildebrandt, ekspert i verdensmål, organisation og ledelse, og Natalie Mossin, Institutleder på Det Kongelige Akademi.

læs mere Byens Netværk
Byens Netværk søger en administrativ medarbejder med flair for netværk

Byens Netværk søger en administrativ medarbejder med flair for netværk06. april 2021

Bliv del af Byens bedste Netværk. Vi søger en administrativ medarbejder med flair for netværk til sekretariatet. Ansøgningsfrist den 29. april.

læs mere Byens Netværk
Stadsarkitekternes nye blikke på byen

Stadsarkitekternes nye blikke på byen12. marts 2021

Se eller gense LIVE-streamingen af Byens Saloner: Nye blikke på byen, hvor vi har sat de to stadsarkitekter fra Aarhus og København - Anne Mette Boye og Camilla Friis-Richter van Deurs - stævne til en samtale om deres drømme og visioner for byudviklingen.

læs mere Byens Netværk

Tilmelding til nyhedsbrev

Byens klumme

Byens klumme

Byens Klumme er aktuel med et indlæg af billedkunstner Thomas Pålsson, der mener, at byggeriets aktører i højere grad bør inddrage kunst i projekterne for dermed at skabe større identitet og ejerskab. Byens Klumme udkommer cirka fire gange om året - og kender du én med noget særligt på hjerte, er du velkommen til at kontakte sekretariatet.

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk - et tværfagligt netværk for hele byggebranchen. Få et personligt, fagligt og socialt netværk, vær med til at påvirke byudviklingen og branchen, lær nyt og få ny inspiration, deltag i arrangementer og studieture og profiler din virksomhed.

KART Rådgivende Ingeniører oktober 2021

footer image byens netværk