print logo
Byens netværk

Nyheder


Byens Netværk søger en administrativ medarbejder med flair for netværk

Byens Netværk søger en administrativ medarbejder med flair for netværk06. april 2021

Bliv del af Byens bedste Netværk. Vi søger en administrativ medarbejder med flair for netværk til sekretariatet. Ansøgningsfrist den 29. april.

læs mere Byens Netværk
Stadsarkitekternes nye blikke på byen

Stadsarkitekternes nye blikke på byen12. marts 2021

Se eller gense LIVE-streamingen af Byens Saloner: Nye blikke på byen, hvor vi har sat de to stadsarkitekter fra Aarhus og København - Anne Mette Boye og Camilla Friis-Richter van Deurs - stævne til en samtale om deres drømme og visioner for byudviklingen.

læs mere Byens Netværk
Byens Samtaler – videopodcast med arkitekturredaktør Karsten Ifversen

Byens Samtaler – videopodcast med arkitekturredaktør Karsten Ifversen 09. marts 2021

Hvad sker der i byudviklingen, og hvad kan vi glæde os til at se, når vi igen må komme ud og se de aktuelle eksempler på ny dansk arkitektur? Få svarene i videosamtalen med Politikens arkitekturredaktør Karsten R. S. Ifversen og glæd dig til du inden længe kan opleve byggerierne ved selvsyn

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast: Kønskamp i byggebranchen - hvor lige skal vi være?

Byens Podcast: Kønskamp i byggebranchen - hvor lige skal vi være?05. marts 2021

Alt for få kvinder finder vej til byggebranchen, og det skal der laves om på. Byens Podcast har sat sig for at undersøge, hvad det er, der holder så mange af de unge kvinder væk fra landets byggearbejdspladser. Vi har talt med både ansatte og arbejdsgivere om, hvordan byggebranchen kan åbne sig for flere kvindelige talenter.

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast: Naturen ind i byerne!

Byens Podcast: Naturen ind i byerne!12. februar 2021

Byerne vokser og det samme gør behovet for grønne og rekreative områder til byboerne. Men hvordan omsætter vi de grønne ambitioner til gode og bæredygtige byrum, og hvordan sikrer vi den bedst mulige balance i forholdet mellem byer, mennesker og natur? Det ser vi nærmere på i denne podcast.

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast: 2021 - Hva

Byens Podcast: 2021 - Hva' rør sig?15. januar 2021

Byens Podcast har bedt fire eksperter komme med bud på, hvordan samfundet vil forme sig i de kommende år. Hvad bliver anderledes? Hvad bliver godt? Og hvilken indflydelse kommer corona-krisen til at have på den korte og den lidt længere bane?

læs mere Byens Netværk
Nytårstale uden nytårskur!

Nytårstale uden nytårskur!13. januar 2021

I 2021 blev der ingen nytårskur. Men her kommer alligevel Henriette Sofie Larsens nytårstale oven på et 2020, der bød på langt større forandringer, end nogen havde troet muligt.

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast: Træbyggeriet boomer

Byens Podcast: Træbyggeriet boomer04. december 2020

Byens Podcast tager pulsen på nutidens og fremtidens træbyggeri. Hvor langt er vi – og hvor finder vi de gode eksempler? Hvad er barriererne for at bygge i højden - og hvilke bespænd møder vi i praksis i forhold til bl.a. brand og byggetilladelser?

læs mere Byens Netværk
Hvordan skaber vi den socialt bæredygtige by?​

Hvordan skaber vi den socialt bæredygtige by?​12. november 2020

(Gen)se Byens Netværks paneldebat på Building Green fra 28. oktober 2020 med temaet: "Hvordan skaber vi den socialt bæredygtige by?​"

læs mere Byens Netværk
Byvandring i Albertslund Syd

Byvandring i Albertslund Syd07. oktober 2020

BO-VEST inviterer på byvandring i Albertslund Syd, hvor man kan opleve området og boligerne indefra og høre om de oprindelige visioner for bydelen og om Masterplanen, der har fremtidssikret området. Albertslund Syd har siden midten af 00’erne gennemgået en gennemgribende modernisering.

læs mere Byens Netværk

Tilmelding til nyhedsbrev

Byens klumme

Byens klumme

Byens Klumme er aktuel med et indlæg af billedkunstner Thomas Pålsson, der mener, at byggeriets aktører i højere grad bør inddrage kunst i projekterne for dermed at skabe større identitet og ejerskab. Byens Klumme udkommer cirka fire gange om året - og kender du én med noget særligt på hjerte, er du velkommen til at kontakte sekretariatet.

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk - et fagligt netværk for hele byggebranchen. Få et personligt, fagligt og socialt netværk, vær med til at påvirke byudviklingen og branchen, lær nyt og få ny inspiration, deltag i arrangementer og studieture og profiler din virksomhed.

Dansk Center for Lys (DCL) april 2021

footer image byens netværk