print logo
Byens netværk

Nyheder


Indstilling af projekter til Den Danske Lyspris 2022

Indstilling af projekter til Den Danske Lyspris 202217. maj 2022

Der er nu åbnet for indstillingen af et lysprojekt til Den Danske Lyspris 2022. Indstillingsfristen er den 1. juli 2022.

læs mere Øvrigt netværk
Talking Landscapes

Talking Landscapes12. maj 2022

Talking Landscapes afholdes i København den 20., 21. og 22. maj, som et omrejsende folkemøde, der undersøger vores forhold til hinanden, til omverdenen og til naturen gennem iscenesatte samtaler i det danske landskab. Arrangeret af Metropolis – Københavns Internationale Teater.

læs mere Øvrigt netværk
Oplevelseskonferencen: På Byens Vegne

Oplevelseskonferencen: På Byens Vegne21. april 2022

Nyt event sætter fokus på, hvordan vi kan skabe kultur i arkitekturen. Oplevelseskonferencen "På Byens Vegne" afholdes den 19. maj i Tunnelfabrikken - Københavns fremtidige fyrtårn for kunst og kultur. Her vil vi på byens vegne diskutere, hvordan kulturen kan masseres ind i byens rum, og hvordan sociale aktiviteter kan tænkes ind i arkitekturen.

læs mere Øvrigt netværk
BYGNINGSBEVARING - TEORI OG PRAKSIS 2022

BYGNINGSBEVARING - TEORI OG PRAKSIS 202204. april 2022

Kursusrækken ”Bygningsbevaring teori og praksis 2022” forløber over 17 dage med teori, holdninger, materialekendskab, teknikker samt praktik på udvalgte dage.

læs mere Øvrigt netværk
Louisiana Lecture: PETER COOK. Foredrag ved arkitekt David Garcia

Louisiana Lecture: PETER COOK. Foredrag ved arkitekt David Garcia07. marts 2022

Kom med til Louisiana Lecture: PETER COOK. Oplæg ved arkitekt David Garcia. Onsdag den 30. marts. Gratis entré til museet for medlemmer af Byens Netværk.

læs mere Øvrigt netværk
Prisoverrækkelse af Den Danske Lyspris 2021

Prisoverrækkelse af Den Danske Lyspris 202114. januar 2022

Vær med, når vinderen af Den Danske Lyspris 2021 kåres ved et festligt arrangement den 24. marts 2022 i Kuglegården på Holmen i København. Fem spændende projekter kæmper om prisen, hver med deres unikke særpræg.

læs mere Øvrigt netværk
Bliv

Bliv 'fraktionær' og gør unge gode til at arbejde24. november 2021

FRAK søger 'fraktionærer', der vil investere i fremtidens arbejdskraft. Se hvordan din virksomhed kan hjælpe og gøre unge mellem 13-17 år gode til at arbejde

læs mere Øvrigt netværk
Build for Life - international konference den 15-17. november

Build for Life - international konference den 15-17. november01. november 2021

Hvordan skaber vi trivsel for mennesker og planet gennem bygningsdesign? Deltag i den digitale konference Build for Life, der løber af stablen den 15-17. november.

læs mere Øvrigt netværk
Invitation til Erhvervspolitisk vælgermøde

Invitation til Erhvervspolitisk vælgermøde28. oktober 2021

Håndværkerforeningen København inviterer til Københavns vigtigste vælgermøde, onsdag den 3. november 2021 kl. 17-19 i Moltkes Palæ.

læs mere Øvrigt netværk
Louisiana Lecture: ANUPAMA KUNDOO OM TID OG ARKITEKTUR

Louisiana Lecture: ANUPAMA KUNDOO OM TID OG ARKITEKTUR11. maj 2021

Kom med til Louisiana Lecture: ANUPAMA KUNDOO OM TID OG ARKITEKTUR søndag den 16. maj. Gratis entré til museet for medlemmer af Byens Netværk.

læs mere Øvrigt netværk

Tilmelding til nyhedsbrev

Byens klumme

Byens klumme

Byens Klumme er aktuel med et indlæg af billedkunstner Thomas Pålsson, der mener, at byggeriets aktører i højere grad bør inddrage kunst i projekterne for dermed at skabe større identitet og ejerskab. Byens Klumme udkommer cirka fire gange om året - og kender du én med noget særligt på hjerte, er du velkommen til at kontakte sekretariatet.

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk - et tværfagligt netværk for hele byggebranchen. Få et personligt, fagligt og socialt netværk, vær med til at påvirke byudviklingen og branchen, lær nyt og få ny inspiration, deltag i arrangementer og studieture og profiler din virksomhed.

Københavns Malerlaug maj 2022

footer image byens netværk