print logo
Byens netværk

Nyheder


Invitation til online briefing: Guide til et lykkeligt arbejdsliv

Invitation til online briefing: Guide til et lykkeligt arbejdsliv13. april 2021

Den 5. maj inviterer Molt Wengel til en gratis online briefing med titlen "Brænd hamsterhjulet: Guide til et lykkeligt arbejdsliv". I samarbejde med forfatter Pernille Garde, fortæller vi om optimering af arbejdet, herunder 4,5 dages arbejdsugen, Pomodoro-metoden og andre gode værktøjer til en optimal arbejdsdag. Briefingen er målrettet byggebranchen.

læs mere Medlemmer
Invitation til webinar med Fagerhult: Belysning i skolen

Invitation til webinar med Fagerhult: Belysning i skolen12. marts 2021

Deltag i Fagerhults webianar d. 19. marts og få inspiration til den gode belysning til skolen, samt forslag på gode armaturer til klasseværelset, i et samlet skandinavisk webinar.

læs mere Medlemmer
Nyt arkitekturmagasin vil diskutere bygningskunst og kultur

Nyt arkitekturmagasin vil diskutere bygningskunst og kultur11. marts 2021

Institut for Bygningskunst og Kultur på Det Kongelige Akademi lancerer et nyt onlinemagasin, der skal åbne samtaler og diskutere kunst og kultur i arkitekturen. Magasinet er gratis.

læs mere Medlemmer
Webinar om kunstprojektet Usynlige Stier

Webinar om kunstprojektet Usynlige Stier27. oktober 2020

Deltag i webinar om det samskabelsesbaserede kunstprojekt "Usynlige Stier" i Sigynsgadekvarteret på ydre Nørrebro, som er en del af Slots- og Kulturstyrelsens pulje til kultur i udsatte boligområder.

læs mere Medlemmer
Kulturarv i den almene boligsektor

Kulturarv i den almene boligsektor23. oktober 2020

Rambøll Arkitekter afholder et webinar om arkitektonisk kulturarv i den almene boligsektor, Her vil der blandt andet være fokus på, hvilke særlige kvaliteter vi bør tage vare på, når vi renoverer almene boliger, der ikke er fredede.

læs mere Medlemmer
ÅBEN - ny kulturfestival på Østerbro og i Nordhavn

ÅBEN - ny kulturfestival på Østerbro og i Nordhavn26. august 2020

Festivallen finder sted første gang den 11.-13. september 2020.

læs mere Medlemmer
Wa(l)king Copenhagen

Wa(l)king Copenhagen30. april 2020

Metropolis har inviteret 100 kunstnere til at skabe 100 vandringer gennem København i løbet af 100 dage – som en dagbog fra en storby, hvor corona-krisen sætter dagsordenen og har ændret vores dagligdag radikalt. Hver kunstner går i 12 timer og starter hjemmefra. Hver hele time giver de livstegn via live-stream.

læs mere Medlemmer
Københavns Vinduer - en podwalk

Københavns Vinduer - en podwalk23. april 2020

I samarbejde med restaureringsarkitekt Søren Vadstrup har VILLUM Window Collection produceret en podwalk i tre dele, der dykker ned i fortællingerne bag vinduets design og dets betydning for bygningskulturen.

læs mere Medlemmer
LOUISIANA LECTURE

LOUISIANA LECTURE02. marts 2020

LOUISIANA LECTURE om håndtegningens betydning for arkitekturen. Tatiana Bilbao møder Henning Larsen. Gratis entré for medlemmer af Byens Netværk.

læs mere Medlemmer
Konference: Den Nordiske Træ- og Bindingsværksby

Konference: Den Nordiske Træ- og Bindingsværksby27. februar 2020

Kom med til nordisk konference og bliv klogere på, hvordan nogle træhuse har overlevet flere hundrede år, hvilke tendenser, der er i vores nabolande og hvordan der bygges både bæredygtigt og langtidsholdbart til fremtiden.

læs mere Medlemmer

Tilmelding til nyhedsbrev

Byens klumme

Byens klumme

Byens Klumme er aktuel med et indlæg af billedkunstner Thomas Pålsson, der mener, at byggeriets aktører i højere grad bør inddrage kunst i projekterne for dermed at skabe større identitet og ejerskab. Byens Klumme udkommer cirka fire gange om året - og kender du én med noget særligt på hjerte, er du velkommen til at kontakte sekretariatet.

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk - et fagligt netværk for hele byggebranchen. Få et personligt, fagligt og socialt netværk, vær med til at påvirke byudviklingen og branchen, lær nyt og få ny inspiration, deltag i arrangementer og studieture og profiler din virksomhed.

Dansk Center for Lys (DCL) april 2021

footer image byens netværk