print logo
Byens netværk

Nyheder


ÅBEN - ny kulturfestival på Østerbro og i Nordhavn

ÅBEN - ny kulturfestival på Østerbro og i Nordhavn26. august 2020

Festivallen finder sted første gang den 11.-13. september 2020.

læs mere Medlemmer
Wa(l)king Copenhagen

Wa(l)king Copenhagen30. april 2020

Metropolis har inviteret 100 kunstnere til at skabe 100 vandringer gennem København i løbet af 100 dage – som en dagbog fra en storby, hvor corona-krisen sætter dagsordenen og har ændret vores dagligdag radikalt. Hver kunstner går i 12 timer og starter hjemmefra. Hver hele time giver de livstegn via live-stream.

læs mere Medlemmer
Københavns Vinduer - en podwalk

Københavns Vinduer - en podwalk23. april 2020

I samarbejde med restaureringsarkitekt Søren Vadstrup har VILLUM Window Collection produceret en podwalk i tre dele, der dykker ned i fortællingerne bag vinduets design og dets betydning for bygningskulturen.

læs mere Medlemmer
LOUISIANA LECTURE

LOUISIANA LECTURE02. marts 2020

LOUISIANA LECTURE om håndtegningens betydning for arkitekturen. Tatiana Bilbao møder Henning Larsen. Gratis entré for medlemmer af Byens Netværk.

læs mere Medlemmer
Konference: Den Nordiske Træ- og Bindingsværksby

Konference: Den Nordiske Træ- og Bindingsværksby27. februar 2020

Kom med til nordisk konference og bliv klogere på, hvordan nogle træhuse har overlevet flere hundrede år, hvilke tendenser, der er i vores nabolande og hvordan der bygges både bæredygtigt og langtidsholdbart til fremtiden.

læs mere Medlemmer
Invitation: Netværksmøde om "Fremtidens bo- og boligformer"

Invitation: Netværksmøde om "Fremtidens bo- og boligformer" 20. februar 2020

D. 14. maj inviterer Foreningen Bæredygtige Byer og Bygninger netværksmøde om "Fremtidens bo- og boligformer" med fokus på bofællesskaber. Med udgangspunkt i tre temaer og en række inspirationsoplæg bringes dine og andres erfaringer og spørgsmål i spil. Musicon-bydelen - som selv står med en del udviklingsarbejde i Roskilde - danner ramme om dette netværksmøde.

læs mere Medlemmer
Kursus: Byggekommunikation for arkitekter

Kursus: Byggekommunikation for arkitekter06. februar 2020

Lær at bruge en enkel og proaktiv kommunikationsmodel, der forebygger problemer og skaber gode brugersamarbejder omkring byggeprojektet.

læs mere Medlemmer
Flyv med branchekolleger til Mipim

Flyv med branchekolleger til Mipim17. december 2019

Flyv med branchekolleger til ejendomsmessen Mipim i Cannes sammen med Oldrup Rådgivning & Fly With Me.

læs mere Medlemmer
Building Awards 2019

Building Awards 201911. november 2019

Se vinderne af Building Awards 2019, som sætter fokus på byggeriets værdiskabelse og det ansvar, der følger med, når vi sammen skal løse de store udfordringer. Dejligt at se flere af vores medlemmer blandt vinderne - stort tillykke til jer alle.

læs mere Medlemmer
Invitation: Seminar om Cirkulær Økonomi

Invitation: Seminar om Cirkulær Økonomi06. november 2019

Få overblik over, hvordan det intelligente og bæredygtige indkøb kan gennemføres når Horten afholder Seminar om cirkulær økonomi den 18. november 2019 kl. 9.00 - 12.00.

læs mere Medlemmer

Tilmelding til nyhedsbrev

Byens klumme

Byens klumme

Byens Klumme er aktuel med et indlæg af billedkunstner Thomas Pålsson, der mener, at byggeriets aktører i højere grad bør inddrage kunst i projekterne for dermed at skabe større identitet og ejerskab. Byens Klumme udkommer cirka fire gange om året - og kender du én med noget særligt på hjerte, er du velkommen til at kontakte sekretariatet.

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk - et fagligt netværk for hele byggebranchen. Få et personligt, fagligt og socialt netværk, vær med til at påvirke byudviklingen og branchen, lær nyt og få ny inspiration, deltag i arrangementer og studieture og profiler din virksomhed.

Søe-Jensen & Co. september 2020

footer image byens netværk