print logo
Byens netværk

Nytænkt P-hus på Teglholmen



Fotoreportage

Tag med Byens Netværk og P-Plan på besøg i parkeringshuset på Teglholmen - en ny form for parkeringshus, som både er inspirerende, nytænkt og brugervenligt.

I disse dage er et nyt parkeringshus på vej på Teglholmen. P-huset er nyt på mange måder. Det er ikke bare en ny konstruktion, det er også en anderledes måde at etablere konstruktioner på, end man normalt ser i Danmark. P-huset er en kompositkonstruktion, hvor det bærende system (søjler og dragere) er i stål og dækkonstruktionen i beton.
P-huset leveres gennem P-Plan/CG Jensen fra Goldbeck i Tyskland. Goldbeck er Tysklands største producent af præ-fabrikerede P-huse og har leveret mere end 500 P-huse i 13 europæiske lande med mere end 200.000 P-pladser. Goldbeck har derfor stor er erfaring med at videreudvikle og perfektionere byggeformen på P-husene.

Når Byens Netværk kommer på besøg, er P-huset med sine 250 pladser tæt på færdiggørelse af konstruktionerne - efter to måneders montagetid. Hør om de mange interessante og nytænkte områder i P-huset: Føringsveje, som er del af konstruktionerne, dækelementer, der ikke kræver nogen form for efterbehandling før ibrugtagningen, autoværn, der samtidig er byggepladssikring og et P-hus der ikke kræver sprinkling. Derudover er P-huset transparent takket være de slanke konstruktioner. Derfor er det let at se og blive set, hvilket gør det mere trygt at færdes i P-huset.
 



Program

  • 16:00
    Velkommen v/ Byens Netværk
  • 16:05
    Rundvisning i P-huset
  • 17:10
    Netværk og forfriskninger
  • 17:30
    Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

02/10 2013 16:00 - 17:30

Adresse

Teglholmsgade 39
2450 København SV

Kontakt


Praktisk information

Dato og tid

02/10 2013 16:00 - 17:30

Adresse

Teglholmsgade 39
2450 København SV

Kontakt


footer image byens netværk