print logo
Byens netværk

Jubilæumsbog

Byens Netværk - 25 år spejlet i et netværk

I 1995 blev foreningen Byens Netværk skabt af frivillige kræfter under navnet Center for Byrenovering. Meget er sket siden - både i byggebranchen og i byens udvikling. Og ikke mindst i foreningen, der i dag er drevet af et professionelt sekretariat, og hvor både antallet af medlemsvirksomheder og aktiviteter er mangedoblet støt gennem årene.

I anledning af Byens Netværks 25-års jubilæum har vi fået skrevet en bog om foreningens historie fortalt gennem samtaler med mennesker. Både dem, der var med for 25 år siden og dem, der er kommet til senere. Dem, der er med i foreningen og dem, der ser den udefra. 

I bogen Byens Netværk - 25 år spejlet i et netværk kan du læse interviews med foreningens tidligere og nuværende bestyrelsesformænd, direktør Henriette Sofie Larsen og ikke mindst medlemmer, der fortæller hvad Byens Netværk betyder for dem og giver af værdi for deres vidt forskllige ståsteder i branchen - både fagligt og personligt. 

Du kan også læse artikler, der med et blik "udefra" giver et bud på, hvad netværk er og kan - og hvad der er formlen og årsagen bag Byens Netværks succes gennem 25 år.

Du kan selvfølgelig også blive klogere på Byens Netværk som forening og de mange aktiviteter og arrangementer, vi gennemfører - rigt illustreret med tallige billeder af steder, vi har besøgt gennem årene, og som viser den udvikling, byen har undergået.

Bogen er udgivet i fysisk form, men kan også downloades som pdf.

Få et eksemplar

Hvis du ønsker et fysisk eksemplar af bogen, kan du skrive til Katja Beck på kbe@byensnetvaerk.dk

Download bogen her 

Ved at klikke på linket downloader du bogen i en pdf-udgave (45 MB)

 

 

Byens Netværk - 25 år spejlet i et netværk

Udgivet af: Byens Netværk, november 2020

Research, interview og tekst: Eva Ørum

Layout og illustrationer: Fie Sahl Kreutzfeldt

Trykkeri: ThePrintlink.com

 

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk og deltag i den dialog, der er væsentlig for inspiration og videndeling på tværs af de fagligheder, der er med til at præge udviklingen af byggeriet og vores byer. Et medlemskab gælder alle ansatte i virksomheden.

Derfor er vi medlem

"Byens Netværk er et inspirerende forum for erfaringsudveksling, hvor vi kan deltage i dialog med vores dygtige samarbejdspartnere i branchen om, hvordan vi sammen kan skubbe byggebranchen i en mere bæredygtig retning, hvor vi ikke kun tager højde for de menneskelige behov, men ser udviklingen i en større sammenhæng". - arkitektvirksomheden BOGL

Wehlers maj 2024

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K

Tilmelding til nyhedsbrev


footer image byens netværk