print logo
Byens netværk

Om os

Byens Netværk er en forening for alle beskæftiget med byggeri og byudvikling.

Byens Netværk har ca. 350 medlemsvirksomheder, som tæller arkitekter, ingeniører, entreprenører, bygherrer, leverandører, ejendoms- og udviklingsselskaber, advokater m.fl. Se medlemsoversigten.

Som medlem giver vi dig og din virksomhed mulighed for at blive del af et fagligt, forretningsmæssigt og socialt netværk og deltage i en bred vifte af netværksaktiviteter og arrangementer med fokus på byen og byggeriets udvikling.

Det styrker den dialog og opbygning af relationer, som er vigtig for inspiration, erfaringsudveksling og gensidig forståelse på tværs af brancher, fag og virksomheder.

Som en forening er Byens Netværk udelukkende finansieret af medlemmernes kontingenter.


Byens Netværk er medlemmernes forening

”Byens Netværk er et mangfoldigt netværk i øjenhøjde. Det er afgørende for byggebranchen, at forskellige fagligheder mødes på tværs, for udfordringer skal løses gennem stærke relationer.”

medlem fra rådgivervirksomhed

”Mødet på tværs af faggrupper i Byens Netværk er vigtig, fordi der opstår åbne, ærlige og værdiskabende dialoger.”

medlem fra pensionsselskab

”Når vi ser branchens udfordringer på tværs, bliver vi ganske enkelt klogere og bedre samarbejdspartnere.”

medlem fra alment boligselskab


Vores aktiviteter

Vi afholder årligt 40-50 arrangementer, som blandt andet tæller:

 • Besøg til ny, transformeret og restaureret arkitektur og ingeniørkunst
 • Besøg til nye bydele og udviklingsområder
 • Debatter og konferencer
 • Studieture
 • Sociale arrangementer

I kalenderen kan du se det aktuelle tilbud af arrangementer. Byens Netværk har aktiviteter i hhv. København og Aarhus.

Et virksomhedsmedlemskab gælder for alle ansatte i virksomheden, og alle i virksomheden kan dermed benytte sig af de faglige arrangementer. Det betyder også, at flere fra samme virksomhed kan deltage i samme arrangement. Langt de fleste arrangementer er gratis for medlemmerne at deltage i.

Derudover driver vi netværksgrupper, der giver dig og din virksomhed mulighed for at netværke "i dybden" og yderligere styrke et professionelt netværk til kolleger i branchen på tværs af fagligheder, virksomheder og organisationer.


Vores historie

Byens Netværk er en forening født under Byfornyelsen af København i 1995 som et forum for erfaringsudveksling på tværs af faggrænser og hed tidligere Center for Byrenovering. Som navnet antyder var fokus den gang på renoveringsdagsordenen. I dag er foreningens formål bredt ud til at medvirke til en levende og dynamisk byudvikling.

Foreningen blev stiftet med deltagelse af private og offentlige bygherrer, den finansielle sektor, ingeniør- og arkitektfirmaer, entreprenører og håndværksinstitutioner. Det er også disse faggrupper plus flere, der i dag er at finde blandt vores medlemmer.

I 2004 skiftede vi navn til Byens Netværk, og Henriette Sofie Larsen blev ansat som sekretariatsleder og er i dag direktør for et sekretariat med fire medarbejdere. Byens Netværks organisation tæller også en bestyrelse og et arrangementsudvalg.

Læs mere om Byens Netværks historie i bogen BYENS NETVÆRK – 25 år spejlet i et netværk, som vi udgav i 2020 i forbindelse med foreningens 25-års jubilæum. 

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk og deltag i den dialog, der er væsentlig for inspiration og videndeling på tværs af de fagligheder, der er med til at præge udviklingen af byggeriet og vores byer. Et medlemskab gælder alle ansatte i virksomheden.

Derfor er vi medlem

"Byens Netværk er et inspirerende forum for erfaringsudveksling, hvor vi kan deltage i dialog med vores dygtige samarbejdspartnere i branchen om, hvordan vi sammen kan skubbe byggebranchen i en mere bæredygtig retning, hvor vi ikke kun tager højde for de menneskelige behov, men ser udviklingen i en større sammenhæng". - arkitektvirksomheden BOGL

GRID System juli 2024

 • Byens Netværk
  v/ Direktør
  Henriette Sofie Larsen

 • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
 • 1220 København K

Tilmelding til nyhedsbrev


footer image byens netværk