print logo
Byens netværk

Forhold vedr. tilmeldinger

Byens Netværk afholder årligt 40-50 arrangementer, som blandt andet tæller:

 • Besøg til ny, transformeret og restaureret arkitektur og ingeniørkunst
 • Besøg til nye bydele og udviklingsområder
 • Debatter og konferencer
 • Studieture
 • Sociale arrangementer
 • ... med mere

kalenderen kan du se det aktuelle tilbud af arrangementer.

Sådan tilmelder du dig

Er din virksomhed medlem af Byens Netværk kan du tilmelde dig et arrangement ved at udfylde tilmeldingsformularen, som du finder nederst på hver arrangementsside. Efter endt tilmelding modtager du en bekræftelse via mail (husk at tjekke spamfilter). 

Et virksomhedsmedlemskab gælder for alle ansatte i virksomheden, og alle i virksomheden kan dermed benytte sig af de faglige arrangementer. Det betyder også, at flere fra samme virksomhed kan deltage i samme arrangement (se undtagelser for dette nedenfor).

Langt de fleste arrangementer er gratis for medlemmerne at deltage i. På nogle arrangementer (konferencer, heldagsture, studieture m.m.) er der en betaling. 

Deltagelse som ikke-medlem

Er din virksomhed ikke medlem af Byens Netværk, men ønsker du at deltage i et af vores arrangementer, kan du tilmelde dig mod betaling. 

Overtegning af arrangementer

Vi overtegner deltagerantallet på arrangementerne, da vi ved, at der vil forekomme afbud. Er et arrangement overtegnet, kan vi i sjældne tilfælde forbeholde os ret til at annullere din tilmelding. 

Ligeledes kan der være arrangementer, hvor det kun er muligt at deltage 1-2 person(er) pr. medlemsvirksomhed for at sikre en så bredt repræsentation af forskellige virksomheder som muligt.

Venteliste

Er et arrangement overtegnet, kan du komme på venteliste og vil blive kontaktet, hvis der bliver en ledig plads.  

Afbud

Husk at du skal give os besked i god tid forud for et arrangement, hvis du bliver forhindret i at deltage. På den måde kan vi give din plads videre til andre medlemmer i netværket.

No-show fee

Udebliver du fra et arrangement uden at have meldt afbud til os, forbeholder vi os ret til at opkræve et no-show fee på 400 kr ekskl. moms.

 

Tilmelding til nyhedsbrev

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk og deltag i den dialog, der er væsentlig for inspiration og videndeling på tværs af de fagligheder, der er med til at præge udviklingen af byggeriet og vores byer. Et medlemskab gælder alle ansatte i virksomheden.

 • Byens Netværk
  v/ Direktør
  Henriette Sofie Larsen

 • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
 • 1220 København K

Wehlers maj 2024

footer image byens netværk