print logo
Byens netværk

Social mangfoldighed i vores by - Byens Netværk møder Knud Foldschack


Foto: Knud Foldschack

Fotoreportage
Knud Foldschacks biografi: "Foldschack - Knud Den Heldige" af Lene Johansen

Byens Netværk sætter Knud Foldschack stævne på AFUK, Akademiet For Utæmmet Kreativitet. Hør Knud fortælle om sit arbejde og om, hvad der driver ham - herunder hvorfor det er vigtigt at give plads til social mangfoldighed og socialøkonomiske kræfter i vores by.

Umiddelbart før besøget i AFUK holder vi et frokostarrangement i StreetMekka i nabobygningen. Du er meget velkommen til at deltage i begge arrangementer og på den måde få en unik sammensat eftermidag sammen med kolleger og samarbejdspartnere i branchen. Læs om arrangementet i StreetMekka her.

Knud Foldschack
Knud Foldschack er mest kendt for sin håndtering af sager som Christiania, Jagtvej 69, Danica White og COP 15. Som advokat sætter han en ære i at forene det skæve og det regelrette Danmark.

Knud er ikke bange for at være kontroversiel, og han kæmper kompromisløst for det, han tror på. I 2012 blev han kåret som Årets Københavner på baggrund af hans arbejde med at sikre, at byen bliver belønnet, og ikke straffet, for sin mangfoldighed.


Foto: AFUK – Akademiet For Utæmmet Kreativitet

AFUK
Arrangementet bliver holdt på AFUK – Akademiet For Utæmmet Kreativitet. AFUK danner rammen om et utraditionelt uddannelses- og foreningsmiljø fuldt af liv, latter, leg, alvor og fordybelse.

Grundtanken i AFUK’s aktiviteter er at lade den enkeltes kreativitet komme til udfoldelse i et fordomsfrit fællesskab. Amatører og professionelle arbejder side om side med alt fra cirkus, performance, teater, skrivning, billedkunst, design, kogekunst til kunsten at få et godt liv.
 



Program

  • 16:00
    Velkommen v/ Byens Netværk
  • 16:05
    Velkommen til AFUK v/ Forstander Annesophie Bergmann Steen
  • 16:30
    Social mangfoldighed i vores by v/ Knud Foldschack
  • 17:15
    Præsentation af AFUK
  • 18:00
    Netværk og forfriskninger
  • 19:00
    Arrangementet slutter

Praktisk information

Dato og tid

18/04 2013 16:00 - 19:00

Adresse

AFUK Enghavevej 82B
2450 København SV

Kontakt


Praktisk information

Dato og tid

18/04 2013 16:00 - 19:00

Adresse

AFUK Enghavevej 82B
2450 København SV

Kontakt


footer image byens netværk