print logo
Byens netværk

Tænk nyt - tænk sammen


Fra udstillingen "Material World - fra materialer til ny arkitektur"

Fotoreportage
Bolius præsentation

En eftermiddag med fokus på innovation, netværk, åben idégenerering, udviklingsbehov og uventede løsninger.

Og en absolut sidste chance for at se og høre kurator Kasper Guldager Jørgensen fortælle om den anmelderroste udstilling Material World om materialeinnovation og ny arkitektur.


Hvad gør jeres virksomhed, når I står over for et udviklingsbehov? Kan I se fordele I at blive bedre til at bruge jeres netværk og omverden i udviklingen? Har I lyst til at blive klogere på, hvordan åbne innovationsmetoder kan tilføre udviklingen helt nye ideer og løsninger – effektivt og hurtigt?
Innosite.dk er en åben innovationsplatform, som knytter aktører med behov for innovation sammen med dem, der har de gode ideer – på tværs af fagligheder og brancher. For hvorfor nøjes med sine egne ideer, når hele verden står til rådighed?

I disse år sker der et skift i forståelsen af, hvordan udvikling og udbredelse af nye løsninger bedst kan understøttes. Og i stedet for at se innovation som noget, der sker internt i virksomheden, er et åbent innovationsforløb en effektiv måde til at skabe nye løsninger i et samarbejde mellem mange forskellige eksterne aktører - brugere, eksperter, samarbejdspartnere...
Vi giver en introduktion til mulighederne for at udbyde udviklingsopgaver på Innosite, og giver ordet til Bolius - boligejernes videnscenter, der netop nu kører den åbne idékonkurrence Solar Dreams på platformen med det formål at få nye løsninger til, hvordan boligejere kan installere solceller og forene æstetik med effektivitet.

Til at bedømme de indkomne forslag sidder en fagjury med bl.a. Kasper Guldager Jørgensen, partner og leder af 3XNs udviklingsafdeling GXN, der arbejder med bæredygtig designudvikling gennem arbejde med digitale processer og innovative materialeløsninger. Hør hvordan han og hans virksomhed arbejder med innovation og udviklingsprocesser – og få samtidig et absolut sidste kig ind i udstillingen Material World, som Kasper har været med til at kuratere.

Læs mere om Innosite på www.innosite.dk

Læs mere om åben innovation

Læs mere om udstillingen Material World
 



Program

  • 15:00
    Velkomst v/ Henriette Sofie Larsen, Byens Netværk
  • 15:05
    Introduktion til innovationsplatformen Innosite v/ projektleder Birgitte Sandhagen, Dansk Arkitektur Center
  • 15:20
    Hvorfor en åben idékonkurrence? Om at få nye ideer udefra v/ Kristine Virén, arkitekt, redaktionschef, Bolius
  • 15:50
    Arbejdet i en udviklingsafdeling - med afsæt i udstillingen Material World og GXN v/ Kasper Guldager Jørgensen, partner og leder i GXN
  • 17:00
    Opsamling v/ Birgitte Sandhagen
  • 17:15
    Netværk og forfriskninger
  • 17:30
    Tak for i dag!

Praktisk information

Dato og tid

04/06 2012 15:00 - 17:30

Adresse

Dansk Arkitektur Center Strandgade 27B
1401 København K

Kontakt


Praktisk information

Dato og tid

04/06 2012 15:00 - 17:30

Adresse

Dansk Arkitektur Center Strandgade 27B
1401 København K

Kontakt


footer image byens netværk