print logo
Byens netværk

C.F. Møller

april 2017




C.F. Møller er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med 90 års prisvindende projekter i Norden og resten af verden.

C.F. Møller er en internationalt arbejdende virksomhed. Hver dag skaber vi arkitektonisk kvalitet baseret på erfaring, innovation og nordiske værdier, der sikrer værdi for kunder og brugere ind i fremtiden igennem bæredygtige og holdbare løsninger i æstetik og materialer.

Foto: Mærsk Tårnet. Fotograf: Adam Mørk

Vores løsninger skabes metodisk ved at analysere og indtænke den lokale beliggenhed for derigennem at skabe nye globale standarder.  Afsættet er vores unikke integrerede designtilgang, der forener byplanlægning, landskab, arkitektur og design af bygningskomponenter under samme tag.

Vi samarbejder altid på tværs af ekspertiser og lande og med klienter og samarbejdspartnere i en atmosfære præget af passion, ærlighed og professionalisme.

Foto: Copenhagen International School. Fotograf: Adam Mørk

C.F. Møller har siden grundlæggelsen i Danmark i 1924 bidraget væsentligt til udviklingen af skandinaviske velfærdssamfund og præmieres løbende verden over for at sætte nye standarder igennem fokus på arkitekturens funktionelle, kunstneriske og sociale værdi.

C.F. Møller har kontorer i Aarhus, Aalborg, København, Oslo, Stockholm og London.

Derfor er vi medlem af Byens Netværk
C.F. Møller deltager i Byens Netværk, da vi tror på at den bedste udvikling sker igennem dialog, samarbejde og fællesskaber.

Kontaktperson
Peter Sikker Rasmussen
Kommunikationschef
psr@cfmoller.com
Telefon: 61936857

Læs mere på www.cfmoller.com

 

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk