print logo
Byens netværk

NRE Denmark A/S

december 2017




 

Lad os bygge sammen


”Gode partnerskaber er en forudsætning for godt byggeri, og det er ikke noget, som kommer af sig selv. Vi arbejder målrettet på at skabe høj tillid og sikre åben vidensdeling med vores samarbejdspartnere.” Sådan siger adm. direktør i NRE Denmark A/S Jacob Eiskjær Olesen.

Virksomheden, der blev grundlagt i 2010, har på kort tid markeret sig som en markant aktør i byggebranchen. NRE Denmark var for eksempel en del af det hold, som virkeliggjorde visionen om The Silo i Nordhavn. NRE havde i dette projekt rollen som totalentreprenør og indgik også i et bygherresamarbejde med Klaus Kastbjerg, mens COBE stod for arkitekturen.
 

The Silo på Nordhavn – her midt under forandringen fra ”HVA DRIKKER MØLR”-silo til eksklusive udsigtslejligheder. NRE Denmark havde rollen som totalentreprenør og via et joint venture også som bygherre. (foto: COAST/R. Hjortshøj)


”Det har været en af vores hidtil mest udfordrende opgaver, og også en af de mest spændende. Den gamle silo var mere vind og skæv, end man lige kunne se. Omdannelsen af de indvendige kornsiloer og placeringen af nye etageadskillelser gav en lang række tekniske udfordringer. Vores krav til det færdige byggeri var meget høje – og det er et eksempel på, hvordan vores dygtige medarbejdere formår at styre igennem meget komplicerede projekter,” fortæller Jacob Eiskjær Olesen.

Samme hold – COBE, Klaus Kastbjerg og NRE – er nu i gang med næste projekt, som heller ikke er helt sædvanligt: At få bygget et på samme tid klassisk og spændstigt moderne madhus samt 30 boliger placeret i svævende byhuse på den eftertragtede adresse Frederiksberg Allé 41. Bygningen opføres oven på den nye underjordiske metrostation på Frederiksberg Allé. Udfordringerne har stået i kø: Dels skal byggeriet føje sig naturligt ind i den klassiske allé, dels giver det underjordiske metroanlæg en række komplicerede byggetekniske vilkår. Også her har NRE både rollen som totalentreprenør og en af bygherrerne.

Med samme tilgang er NRE Denmark ved at forberede opførelsen af 179 ejerlejligheder på Enghave Brygge. Her er Allan Freivald og Lars Braüner investorer og bygherrepartnerne, mens PKA Pension er finansiel partner. Byggeriet, der igangsættes om kort tid og skal stå færdigt i 2019, er tegnet af arkitektfirmaet Mangor & Nagel.  
 

179 attraktive lejligheder undervejs på Enghave Brygge (visualisering: Mangor & Nagel)
 

”Vi vil gerne være med til at løfte både komplicerede og store projekter, og vi er ikke bange for selv at tage et økonomisk medansvar,” siger Jacob Eiskjær Olesen. Han uddyber: ”Når vi ud over at være totalentreprenør også indgår i forskellige bygherresamarbejder, kan vi være med i den samlede proces. Det betyder, at vi som entreprenører er med hele vejen fra udvikling og de første skitser – til finansiering og salg. Vores erfaring viser, at det har stor betydning i forhold til at skabe løsninger, der er både attraktive og rentable for alle involverede parter.”

NRE Denmark beskæftiger sig i stadigt højere grad med større boligbyggerier, blandt andet en række større projekter for AP Pension – men opfører også større firmadomiciler og detailhandelsbutikker. Seneste projekt var nær NREs hjemby, Ikast, hvor 20.000 kvadratmeter godsterminal og domicil blev opført for transportvirksomheden ALPI. ”Det, som går igen i alle vores projekter, er, at vi sætter en ære i at holde vores aftaler. Her har vi fat i vores jyske rødder. Har vi lovet noget færdigt til en bestemt dato, skal kunden kunne regne med det – uanset om det berører flytning af en hel virksomhed, åbning af en fast food restaurant eller udlejning af lejligheder,” siger Jacob Eiskjær Olesen.




20.000 kvadratmeter godsterminal og domicil bygget for transportvirksomheden ALPI i Hammerum ved Ikast. NRE Denmark var totalentreprenør på byggeriet, der blev gennemført i tre etaper hen over godt to år.


Aktuelt er NRE Denmark på udkig efter flere dygtige projekt- og byggeledere i Københavnsområdet. Afdelingsdirektør Svend Blem Sørensen siger: ”Hos NRE har vi en flad organisation, hvilket giver masser af muligheder for at få ansvar og udvikle sig. Vi søger konstruktører og ingeniører, som vil være med på vores hold, hvor vi har en række store opgaver undervejs – både byggeledere med 0-5 års erfaring og mere erfarne projektledere med 5-10 års erfaring.”

NRE Denmark er del af NRE Group – en familieejet virksomhed med solide rødder i byggebranchen. Det ledende projektteam har igennem de seneste 25 år opført mere end 1.000.000 kvadratmeter butiksareal til store retailkæder samt en lang række større boligprojekter i både Danmark, Sverige og Norge.

På spørgsmålet om, hvorfor NRE Denmark er med i Byens Netværk, siger Svend Blem Sørensen: ”Vi synes, det er det bedst fungerende netværk inden for byggebranchen i København. Byens Netværk appellerer bredt til både rådgivere og udførende, og vi oplever, at medlemmerne er utroligt åbne for at netværke.”



Læs mere på nre.dk

 

 

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk