print logo
Byens netværk

ZESO ARCHITECTS

marts 2018



SAMARBEJDETS ÅRHUNDREDE
Evnen til at gribe digitaliseringens potentialer, tænke internationalt og danne netværk i stor skala bliver afgørende for en forretningsmæssig succes,
Torben Juul, CEO Founding Partner, Kreativ Direktør

Torben Juul, CEO Founding Partner, Kreativ Direktør

Netop nu er brancheglidning og digitalisering allerøverst på agendaen. ZESO har lanceret en ny tilgang til en arkitektbaseret virksomhedsstruktur, som sætter scenen for vores fremtidige arbejde og ikke mindst samarbejde. En fleksibel alliance i et forpligtende samarbejde, der leverer det, kunden har brug for og giver kunden markant flere valgmuligheder tilrettet netop deres behov. ZESO ALLIANCE samler alle leverancer under én paraply og sikrer både volumen og specialisering i et fleksibelt format.

DIGITALISERING SOM DRIVKRAFT
For ZESO ALLIANCE er digitaliseringen et afgørende værktøj for en stærkere proces og dermed et stærkere produkt. Den gode digitale kundeoplevelse sikrer effektivitet og en høj grad af skalérbarhed. Fokus på digitalisering garanterer kunden langt større budgetsikkerhed i designprocessen, da ændringer straks aflæses i projektets budget, som er koblet direkte på den digitale model. Spillereglerne herfor sikrer alliancens rammeaftale, der i detaljer beskriver samarbejde og leverancer, så kunden er garanteret et defineret og kvalificeret produkt.

Det handler dermed om at fokusere på sin kernekompetence, men som del af alliancen af stærke aktører leverer alle ind i værdikæden. Samarbejdet og de allerede indgåede aftaler frigiver ressourcer, så alliancen gør det, den skal: Sikrer merværdi for kunden.

STÆRK SERVICEKULTUR
ZESO ALLIANCE understøttes internt via ZESO ACADEMY – et ambitiøst uddannelsesforløb skabt i samarbejde med CBS Executive. Kick-off på den nyskabende uddannelse er netop afholdt i ZESOs egne lokaler, mens øvrige moduler finder sted hos CBS på Frederiksberg. Programmet giver indsigt i, hvad en stærk servicekultur kan skabe af resultater i kombinationen med klart definerede værktøjer for en helstøbt totalrådgivning.

Torben Juul, CEO Founding Partner, Kreativ Direktør: At kombinere netværkets dynamik med et forpligtende og etableret samarbejde med faglig og forretningsmæssig viden som ramme, giver kunden maksimal indflydelse på og kvalitet af sin rådgiverydelse. I denne tilgang tænkes volumen i sig selv ikke interessant, men derimod den rette skalérbarhed, kompetencemodel og agilitet - en bæredygtig forretningsmodel!

FÆLLESSKAB
ZESO skaber rammer for det enkelte menneske, fællesskabet og samfund. Vi sikrer et stærkt møde mellem kreative og tekniske parametre for at skabe højt kvalificeret arkitektur. Med kontor i København og Kina og samarbejdspartnere i Tyskland og Irland har ZESO en international profil med den nordiske tilgang som platform. Vi har sat fokus på kvalitetssikring, kalkulationskontrol, budgetstyring og dokumentation for at sikre effektiv og kvalificeret projektudvikling for vores kunder.

Xianzhou Cultural Center

ZESO har solide segmenter som vores fokusområder. Denne struktur både skærper specifik viden om et enkelt felt og sikrer, at der er dynamik og sammenhængskraft i samtlige projekter. Via arbejdsmetoden ZESO HIGH FIVE sikres, at funktionalitet, bæredygtighed, økonomi, æstetik og bygbarhed indgår ligeværdigt i samtlige faser som fundament for al udvikling og realisering.

Netop nu arbejder ZESO med en række udviklingsprojekter i bl.a. Danmark og Kina, herunder Boltens Food Market, som transformerer det kulturhistoriske Baron Boltens Gård til Københavns nye mødested.

Boltens Food Market​

DERFOR ER VI MEDLEM AF BYENS NETVÆRK
Vi er en del af Byens Netværk, fordi vi sammen kan mere. Og med ZESO ALLIANCE ser vi frem til sammen at løfte branchen til et nyt niveau!

Hør mere om ZESO ALLIANCE:

Torben Juul
CEO Founding Partner, Kreativ Direktør
+45 28575557
E   tju@zeso.dk

ZESO ARCHITECTS
Lergravsvej 57, 1.
2300 København S

WWW.ZESO.DK

 

BOGL marts 2024

footer image byens netværk