print logo
Byens netværk

SINUZ

august 2018



 

SINUZ er et nystiftet rådgivende ingeniørfirma specialiseret i projektering og tilsyn af tekniske installationer samt byggerådgivning. Firmaet er bygget på en strategi og vision, hvor kvalitet, kunder og arbejdsglæde er i fokus.


SINUZ tilbyder rådgivning i byggeriet - opdelt i 2 spor:

  Projektering og tilsyn af tekniske installationer, herunder:
  - VVS
  - Kloak
  - Ventilation
  - Energi




  Byggerådgivning, herunder:
  -Projekt- og projekteringsledelse
  -Byggeledelse
  -Teknisk bygherrerådgivning
  -Commissioning
  -Teknisk granskning
  -Procesledelse i tilbud- og konkurrenceprojekter



SINUZ RÅDGIVERE
Firmaet er stiftet af fire erfarne rådgivere der har arbejdet sammen i mere end 15 år. Alle fire er partnere i SINUZ og vigtigst af alt, erfarne rådgivere, med forskellige kompetencer helt fra projektering, tilsyn, bygge-styring og bygherrerådgivning til strategi og virksomhedsledelse. De fire partnere og deres roller i SINUZ er:

Henriette Dybdal Cajar - Administrerende direktør. Uddannet akademiingeniør i 1995 og har over 20 års erfaring som rådgiver, heraf de sidste 14 år som leder. Udover den daglige ledelse af SINUZ tilbyder Henriette rådgivning inden for projekt- og byggeledelse samt procesledelse i tilbud- og konkurrenceprojekter.

Bjarne Hansen - Projektdirektør. Uddannet civilingeniør i 1985 og har over 30 års erfaring som rådgiver, specialiseret inden for tekniske installationer. Udover at være ansvarlig for ressourcer og bemanding af firmaets sager, tilbyder Bjarne byggerådgivning inden for teknisk bygherrerådgivning, teknisk granskning, commissioning samt projekt- og byggeledelse.

Trine Schunck. Uddannet civilingeniør i 1998 og har 20 års erfaring som rådgiver. Trine er specialiseret i projektering og tilsyn af ventilation, energi og indeklima samt projekt- og byggeledelse. Trine har stor erfaring med alle typer projekter, nybyg og renovering, bolig, erhverv og institutioner, rammeaftaler, totalentrepriser og hovedprojekter, for alle typer bygherrer.

Anthony Bolton. Uddannet VVS-tekniker i 1997 og har 20 års erfaring som rådgiver, specialiseret inden for VVS installationer. Anthony har udført projektering og tilsyn af VVS og kloak samt projekt- og byggeledelse på et stor antal renoverings- og nybyg-projekter, både i erhverv og boligprojekter.

SINUZ har pr. 1.6.2018 ansat vores første medarbejder og er i dag 5 rådgivere.

SINUZ PROJEKTER
SINUZ arbejder for mange typer kunder og på mange forskelligartede projekter.
Vi tilbyder vores rådgivning inden for bolig, erhverv, institutioner og laboratorier – nybyggeri, ombygning og renovering.
Vi er utrolig stolte over, at flere af vores kunder som Magasin Ejendomme og ATP Ejendomme, har valgt at lave rammeaftaler med os.

På vores hjemmeside finder du et udvalg af projekter og kunder som SINUZ yder rådgivning for – her er et lille udpluk:

HELLEBRO
Projektledelse og projektering i forbindelse med ombygning og renovering af kontorbygning til bygning for administration, kontorhotel, herberg og studieboliger. Ejendommen bliver værested og midlertidigt bosted for unge hjemløse – læs om foreningen Hellebro her.
Bygherre: Ejendomsselskabet Hellebro v/Core Property Management PS
Samarbejdspartnere: HLA Architects og CWN rådgivende ingeniører.


ÅLEKISTEVEJ UNGDOMSBOLIGER
Projektering og tilsyn af tekniske installationer og energiberegninger i forbindelse med nybyggeri af ca. 900 m2 ungdomsboliger.
Samarbejdspartnere: ZESO Architects, AB Clausen og Gert Carstensen Rådgivende Ingeniørfirma.


EUROPASKOLEN
Deltagelse i commissioning som Cx-assistent i forbindelse med aflevering og overdragelse af nybygget skole i Carlsberg Byen.
Kunde: BAM Danmark A/S


KAB FREDERIKSHOLMS KARRÉ 12
Projektering, projekt- og byggeledelse i forbindelse med udskiftning af radiatoranlæg, ombygning af varmecentral samt omlægning af eksisterende ventilationsanlæg.

Derfor er vi medlem af Byens Netværk
Som nystartet firma er mødet med kunder og samarbejdspartnere yderst vigtigt. Vi har brug for at skabe nye relationer og samtidig fortælle vores eksisterende relationer om, hvad vi tilbyder af ydelser i vores nye firma.
Byens Netværk er den perfekte platform for netop dette, da foreningen tilbyder netværk på en meget professionel og samtidig uformel måde. Derfor var det et meget nemt og selvfølgeligt valg at melde os ind i Byens netværk.


Du kan læse mere om os på www.sinuz.dk.

  SINUZ ApS
  Værkstedet, Finsensvej 78
  2000 Frederiksberg
  www.sinuz.dk
  CVR. nr. 39157160

 

 

 


 

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk