print logo
Byens netværk

Lintex

december 2018

”We want to change people´s perception of what a writing board can be”


Leverandør af visuel kommunikation og afskærmning til kontorer, uddannelsesinstitutioner og offentlige områder:
Lintex blev grundlagt i Sverige i 1983. Virksomheden er nu i samarbejde med førende arkitekter og indretningsarkitekter en af de største aktører på det nordiske marked for visuel kommunikation og afskærmning til kontorer, uddannelsesinstitutioner og offentlige områder. Virksomheden er familieejet og ligger i Nybro i Sverige. Produktion og udvikling finder sted i Sverige og Lintex har ansatte i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Storbritannien. Brandet er repræsenteret på alle de store europæiske markeder, og familien, der grundlagde virksomheden, er stadig involveret i den daglige drift.
I Danmark er Lintex centralt placeret i landet i Middelfart og har derudover showrooms i København og Aarhus.

Foto: Mood Fabric Mobile​

Mobil skrivetavle i glas med stofbeklædt lydabsorberende bagside. Mood Fabric er en alsidig og flexibel skærm der kombinerer materiale og funktioner på en naturlig måde

Visuel analog kommunikation i en digital tidsalder
I en digital tidsalder vinder visuel analog kommunikation mere og mere indpas som et supplement til de digitale kommunikationsformer. Vores sortiment optræder som en del af indretningen og som en naturlig del af udsmykningen.

Foto: Silk-glass​

Vi introducerer Silk-glass, et enestående materiale med en glat, silkeagtig og mat overflade. Ingen refleksioner.

Lintex som samarbejdspartner
I tæt dialog med arkitekter, indretningsarkitekter, entreprenører og bygherre udvælges vores sortiment til den aktuelle opgave.  Vores sortiment afsættes via et forhandlersetup som tæller indretningsvirksomheder, møbelproducenter, av-leverandører og kontorartikelvirksomheder.

Foto: Wood Mobile

En mobil whiteboardtavle med ramme i massiv eg som er i kontrast til den hvide stålkeramisk skriveoverflade. Lige, enkle linjer gør dette til et elegant produkt i alle typer af kontor- eller undervisningsmiljøer.

Referencer:
Nordea, Panum, Industriens Hus, Pandora, TDC, Per Aarsleff, Dong, OUH, Aarhus Universitet, CBS, Cowi, UCC, Microsoft, EUC, Lego, Telenor, KVUC, Vestas, Bella Sky, Rambøll, Novo Nordisk, ISS.

Derfor er vi medlem af Byens Netværk
Vi ønsker at være med i Byens Netværk, da arkitekter, entreprenører og bygherrer er influenter på det marked, som vi dagligt er i kontakt med, men sjældent har mulighed for at komme i dialog med i andre sammenhænge og på samme tid. Ligeledes ønsker vi, at blive klogere på hvad der rør sig af tendenser i markedet og her ser vi også Byens Netværk som en kilde til den information og mulighed for sparring.


Få mere information om vores mange muligheder, kontakt:

Projektkonsulent:
Lintex A/S
Kasper Thysen
Mobil: 93635171
E-mail: kt@lintex.as

Se mere på www.lintex.as

 


 

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk