print logo

Lamilux Nordic

oktober 2019

Lamilux Nordic A/S er kendt for et af markedets stærkeste udvalg af ovenlys, glastage og brandventilation – og for at tilbyde komplette løsninger fra idé til færdigt projekt med montage og service. Virksomheden har mere end 10 års erfaring på dette område siden starten som OvenlysKompagniet, der i 2016 blev til det nuværende selskab som en del af Lamilux-koncernen, for at sikre fortsat vækst i Danmark og resten af Norden.

Axel Towers, København – rundt ovenlys med et stykke glas - LAMILUX Glass Roof PR60

Nye muligheder med masser af dagslys og lavenergi

Udnyttelse af dagslys spiller en stadig større rolle i bæredygtigt byggeri, og LAMILUX Flat Roof Exit Comfort lever op til høje funktionelle og æstetiske krav. Stort lysindfald og komfortabel adgang til tagterrassen . Løsningens innovative design betyder bl.a., at tilbehør som motor, kabler og sikkerhedsanordninger er indbygget i rammen, og leveres komplet færdigsamlet klar til montage. Opfylder energikravene til BR2015 og er CE-certificeret i henhold til EN 14351-1. Komplet kuldebro-fri konstruktion giver en lav U-værdi og minimal risiko for kondensdannelse. Fås også med 90 grader opluk og udskydning til en side.

Østre Farimagsgade, København – LAMILUX Flat Roof Exit Comfort DUO

Spændende visuelle løsninger

Glastaget LAMILUX Glass Roof PR60 åbner mulighed for at udvikle nye bygningsformer og designe spændende visuelle løsninger til prestigefyldte byggerier.

Samtidig lever glastagssystem PR60 op til nutidens krav om energirigtigt byggeri: PR60 kan bl.a. fås som Passivhus-certificeret version, i højeste klasse phA, og systemet er fuldt ud EPD dokumenteret til brug for indbygning i certificeret byggerier, såsom DNGB, Leeds, Breeam. Fås også som REI brandsikret.

Rødovre HF & VUC – glastag med høj snelast og lav indbygningsvinkel - LAMILUX Glass Roof PR60

Energieffektivitet, sikkerhed og brandventilation

Med PC-lysbåndet LAMILUX Continuous Rooflight B – er der nu udviklet et ovenlyssystem, der indgår som en integreret del af klimaskærmen og styringen i et moderne byggeri. Det gælder energieffektivitet, brandventilation og strukturelt design. Forskellen ligger i detaljerne - de enkelte komponenter i lysbåndet danner tilsammen et komplet system, der udgør en stærk konstruktion i en kvalitet med lang levetid. Brandventilation godkendt jf. EN 12101-2.

Herregårdscentret, Faaborg – udskiftning af 100 meter PC-lysbånd med brandventilation - LAMILUX Continuous Rooflight B


Hvorfor er Lamilux Nordic en del af Byens Netværk?

Byens Netværk er et inspirerende mødested på tværs af byggeriets brancher med et godt udvalg af spændende og relevante aktiviteter med gode muligheder for udveksling af viden, faglig debat og et netværk, der også kan etableres på det personlige plan. 

Hvis du giver en kop kaffe, så kommer jeg gerne forbi til en snak om dagslys - og hvordan vi løser netop dit behov for ovenlys, glastag og brandventilation.

Kontakt:

Michael Saunte
Tlf. 8181 3700

Læs mere på Lamilux.dk

BOGL marts 2024

footer image byens netværk