print logo

Holmsgaard a/s Rådgivende Ingeniører

december 2020

Hvem er vi?

Holmsgaard a/s Rådgivende Ingeniører har drevet rådgivende ingeniørvirksomhed siden 1996. I dag er vi 32 specialiserede medarbejdere. Vi tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor ingeniørrådgivning.

Vi har kontor på Irlandsvej på Amager – øen, der er nummer 1 ifølge den udødelige klassiker af Rockers by Choice.

Geografisk dækker vi Østsjælland og især Hovedstadsområdet. Vi leverer rådgivning med afsæt i vores kunders behov og i tæt samarbejde med kunden.

Ledelsen i Holmsgaard a/s Rådgivende Ingeniører udgøres af (fra venstre på billedet i toppen) partner Mette Madsen, udviklingschef Peter Hesdorf og direktør og partner Henrik Holmsgaard.

Vi tilbyder forskellige kompetencer, som vi har samlet i 4 teams. På tværs af de 4 teams arbejder et hold af dygtige tekniske designere (2D og 3D) og assistenter.

 

Vi er specialister

Vi leverer nærværende og kompetent rådgivning

Vi ved, at dialog og klar kommunikation er afgørende for kunden


Vi løser mange typer af opgaver indenfor renovering og nybyggeri:


3 eksempler på vores opgaver:

Skademosen, CLT-byggeri i Roskilde. 44 boliger for Boligselskabet Sjælland. Holmsgaard a/s er ingeniørrådgiver på opgaven, der udføres i partnerskabet Bolig-Træ. Byggeriet var finalist til Procesprisen 2020. Læs mere her
 

Øresundskollegiet v. FA09 på Amager skal renoveres. Renoveringen omfatter bl.a. udskiftning af vandinstallationer, døre, vinduer og fælleskøkkener. Holmsgaard a/s er totalrådgiver på opgaven. Læs mere her
 

Ny boliglænge til Skovskolen i Nødebo. Udført i totalentreprise af Hoffmann A/S for Bygningsstyrelsen. Holmsgaard a/s var ingeniørrådgiver på opgaven. Læs mere her
 

Hvorfor er vi en del af Byens Netværk?

Fordi vi gerne vil ud at opleve alt det spændende, nye og interessante, der sker i byggeriet.

Vi går også ind i netværket, fordi vi gerne vil møde folk fra branchen, udveksle erfaringer og måske endda et godt gammeldags visitkort.

Flere af vores samarbejdspartnere er allerede medlem og har anbefalet det. Vi ved, at medarbejderne i Byens Netværk er dygtige til at lave arrangementer, der er relevante, og at man altid får noget med hjem, som man ikke lige havde forventet.

 

Kontakt

Holmsgaard a/s Rådgivende Ingeniører

Irlandsvej 5
2300 København S

T: 32 97 01 07
mail@holmsgaard.com

Læs mere på holmsgaard.com

BOGL marts 2024

footer image byens netværk