print logo

Friis Andersen Arkitekter

februar 2021



Friis Andersen Arkitekter er en tegnestue fra 1909, der arbejder med byggeri, planlægning og rådgivning. Vi har store erfaringer inden for nybyggeri, renovering, til- og ombygning, nedrivninger og udearealer.

Tegnestuen tæller i dag cirka 30 medarbejdere, der består af et fast team af arkitekter og bygningskonstruktører fordelt på kontorer i Nykøbing F. og København. Tegnestuen ejes i dag af Søren Ibsen og Jesper Øager Jensen.

Sådan arbejder vi

Tegnestuen bygger på kreativitet, engagement og troværdighed, og vi arbejder struktureret og målrettet på at sikre alle opgaver en høj kvalitet.

Vi vægter processen og samarbejdet med bygherre, brugere og samarbejdspartnere meget højt til glæde for alle parter og til gavn for det færdige projekt.

Herunder ses nogle af vores aktuelle projekter. Se flere projekter på vores website.
 

I dag omfatter Sognefogedvænget afd. 33-25 i alt 84 boliger, men efter en totalrenovering af de almene boliger bliver antallet reduceret til 43 boliger.  
Daginstitution Skovsøbakken. DGNB certificeret til guld. Opgaven er vundet i arkitektkonkurrence.

 

Sammen med NCC og AJ Consult har vi i konkurrence vundet udbuddet af etablering af ny genbrugsplads for Helsingør Forsyning.
 

For Boligselskabet Vendersbo skal vi stå for opførelse af 72 almene boliger på Vestensborg Allé. 

Hvorfor er vi en del af Byens Netværk?

Vi er medlem af Byens Netværk, fordi vi ser det som en platform for faglig sparring på tværs af branchen og for opbygning af nye samarbejdsrelationer. Det giver os mulighed for at følge udviklingen i branchen og få nye input fra aktører fra flere dele af byggeriet.

Kontakt

Søren Ibsen
Direktør, Partner
si@friis-a.dk

Jesper Øager Jensen
Partner
joj@friis-a.dk

Læs mere på friis-a.dk

BOGL marts 2024

footer image byens netværk