print logo

A:GAIN

december 2021

A:GAIN vil bidrage til at gøre byggeriet mere bæredygtigt og cirkulært

A:GAIN ApS er en nyligt opstartet virksomhed, der spinner ud af Lendager Group og nu skal gøre bæredygtige byggeprodukter samt landskabs- og indretningsløsninger mainstream i ejendomsbranchen. En dagsorden, der har et enormt potentiale, eftersom byggesektoren er en af dem, der bruger flest ressourcer, genererer mest affald og udleder mest CO2. 

Vores portefølje af løsninger vil bestå af produkter lavet af materialer, der har haft deres første livscyklus og med tiden også biobaserede materialer. 

Det sker gennem innovation og samarbejder på tværs af værdikæder, hvor A:GAIN leverer produkter til ejendomsbranchen baseret på fire typer af produktions-input:

Ledestjernen for A:GAIN er kvalitet, dokumentation, leverancesikkerhed, produktgarantier og konkurrencedygtige priser. Vi ønsker at sikre færdigt gennemtænkte produkter sat sammen af (ofte flere) strømme af sekundære råmaterialer og gennem design og æstetik at løfte produktet til et niveau, hvor det holder længe og passes på. Og selvfølgelig med teknisk dokumentation der, i det tempo som standarder og normer er klar til det, er på samme høje niveau, som branchen er bekendt med for produkter lavet af virgine råvarer. På den måde kan vi kommercialisere de materialestrømme, der skabes såvel i eller uden for byggebranchen og gennem fysisk eller 'datamæssig' upcycling sikre materialernes videre liv ind i det professionelle byggesegment. 

A:GAIN upcycler træ, plast, glas, tekstiler m.m. og vil på sigt også forhandle andre aktørers bæredygtige produkter.

Fremtidens Gårdhave: Upcyclede nedrivningsglas og træ til orangeri, skure og terasser

NOVO Hillerød: Upcyclede tekstiler lavet til akustik og upcyclet træ lavet til klodsegulve

Brøndby Carlsberg Lounge: Upcycled Carlsberg Draughmaster plast til borde, stole og vægbeklædning

Woods Augusthus: Upcycled træ til udvendig facadebeklæning i større gårdrum
 

Hvorfor er vi en del af Byens Netværk?

Vi har meldt os ind i Byens Netværk, idet vi ønsker at gøre branchen mere bæredygtig, og det i vores verden ikke giver mening at ‘stå udenfor at råbe ind’, men at man som virksomhed har et ansvar for at bidrage, lytte og vidensdele på tværs af værdikæden. 

Kontakt

Christian Wittrup
CCO 
T: 24 90 80 10
E: christian@madeagain.dk

Læs mere på madeagain.dk

BOGL marts 2024

footer image byens netværk