print logo

Fælles Mipim Event: Global Danish Solutions

Global Danish Solutions – and how to build a more sustainable world

Hvordan ser den grønne omstilling ud fra et dansk perspektiv – og hvor langt er den danske byggebranche med at udvikle viden og løsninger, der kan gøre en forskel, også på globalt plan? 

Deltagerliste (opdateret 16.03.2022)

Luk fuld beskrivelse

Fire store foreninger i den danske byggebranche er i år gået sammen om at lave en international event på Mipim, der skal vise eksempler på, hvordan den danske byggeindustri arbejder med at udvikle løsninger og forretningsmodeller, der kan bidrage til en mere bæredygtig verden.

Tidligere EU-kommissær og formand for den grønne tænketank CONCITO, Connie Hedegaard, lægger ud med en status på verdens klimaudfordringer. Hvordan sætter vi realistiske mål, og hvordan kan Danmark bidrage positivt i den grønne omstilling?

Herefter byder vi velkommen til et panel bestående af nøglepersoner i BIG, VELUX og CITY OF COPENHAGEN, der fra hver deres kant vil fortælle, hvordan de skaber bæredygtige løsninger for byggeriet – både i Danmark og internationalt. Hvor ser - og sikrer de - den gode forretning i den grønne omstilling?

I panelet indgår:

  • Kai-Uwe Bergmann, Partner at BIG, Bjarke Ingels Group
  • Lone Feifer, Director for Sustainable Buildings, VELUX Group
  • Gustaf Lilliehöök, partner, NREP 
  • Camilla van Deurs, City Architect, City of Copenhagen

Moderator er Lene Espersen, CEO i Danske Arkitektvirksomheder.


Kom med og bliv klogere på de danske løsninger og forretningsmodeller i Palais des Festivals, hvor vi slutter af med netværk og forfriskninger. Deltagelse kræver badge / adgangsbillet til Mipim Palæet.



Program

  • 14:45 Welcome introduction by Lene Espersen, CEO of the Danish Association of Architectural Firms and former Minister for Foreign Affairs
  • 14:50 Current status of the climate v./ Connie Hedegaard, former Commissioner and Chairman of the green think tank CONCITO
  • 15:05 Panel talks by Kai-Uwe Bergmann, Partner at BIG, Camilla van Deurs, City Architect, City of Copenhagen, and Lone Feifer, Director for Sustainable Buildings, VELUX Group
  • 15:20 Debate
  • 15:35 Network and refreshments
  • 15:45 Thanks for now

Praktisk information

Dato og tid

16/03 2022 14:45 - 15:45

Adresse

Palais des Festivals
Cannes

Deltagerantal

100

Mødested

Konferencesalen VERRIERE GRAND AUDI

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet Fibiger, mobil: 2234 6629

Praktisk information

Dato og tid

16/03 2022 14:45 - 15:45

Adresse

Palais des Festivals
Cannes

Deltagerantal

100

Mødested

Konferencesalen VERRIERE GRAND AUDI

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet Fibiger, mobil: 2234 6629

footer image byens netværk