print logo

VITA Ingeniører

februar 2022

Fem år med værdibaseret rådgivning

Værdiskabende, Idérig, Troværdig og Ansvarlig. VITA er bygget på et sæt ufravigelige værdier, der definerer menneskene i virksomheden, samarbejdspartnere, kunder og alle relationer herimellem.

Rådgivende ingeniørarbejde er meget mere end bare udregninger og undersøgelser. Hos VITA har vi fra første dag forsøgt at gøre alt på den rigtige måde. Den spændende og relevante relation giver de sjove, idérige og værdiskabende arbejdsprocesser og i sidste ende de rigtige løsninger.

Med den tilgang fejrer vi nu 5-års fødselsdag. Fem år med interessante og inspirerende projekter, hvor vi har trukket på vores spidskompetencer i rådgivning, projektering og specialistområder inden for byggeri. I VITA kigger vi altid på kundens ønsker og tager det som udgangspunktet. Og vi sørger for, at det vi leverer skal kunne bygges – i virkeligheden.

Vi er stadig en ung og ambitiøs aktør på ingeniørmarkedet, men de første fem år har vist, at der er plads til en værdibaseret tilgang i branchen. Vi har på fem år etableret afdelinger i Odense, København, Vejle, Esbjerg og senest i Aarhus. Vi dækker en stor geografisk flade på landkortet og en endnu større flade i praksis, hvor alle afdelinger arbejder sammen i fællesskab om vores projekter. Vi er én stor virksomhed i VITA.

Vi har en bred og vidtfavnende partnerkreds, der løbende er blevet udbygget. Det har sikret en kort vej mellem kunde og VITA-partner, som vi tror på, giver en tættere og mere nærværende relation i vores mange spændende projekter.

VITA er ambitionen om at tage en ny tilgang til ingeniørvirksomhed. Det er ambitionen om at samle topkompetente medarbejdere fra et stadigt stigende antal specialeområder. Det er ambitionen om at efterleve vores forpligtende værdier, i alt hvad vi gør. Det er ambitionen om at tilføre et nyt element og i sidste ende levere et godt og solidt stykke arbejde, der er værdiskabende, idérigt, troværdigt og ansvarligt med benene solidt plantet på jorden, som de har været igennem alle fem år.

Vores projekter

Dansehallerne

Carlsberg Byens gamle Kedelhuset er i store dele bevaringsværdigt, og derfor gennemføres ombygningen med stor respekt for de eksisterende konstruktioner. VITA er ingeniør på projektet, der fremover skal kendes som Dansehallerne, der med sit rå udtryk fra de synlige betonkonstruktioner og bevaringsværdige murværk bl.a. skal indrettes med to scener, musikstudier, café, foyer, backstage og administration.

Landskabsbyen

Egedal Kommune etablerer en ny stor bæredygtig bydel, hvor de første af de op mod 900 boliger forventes at stå færdig i 2025. VITA er bygherrerådgiver for 2LP og Industriens Pension i udviklingen af den mangfoldige og bæredygtige bydel i Egedal. Der arbejdes bl.a. mod, at alle boliger i projektet bliver bæredygtighedscertificeret med DGNB Guld.

Aarhus Universitetshospital (Skejby)

Et nyt hospitalsapotek og hospitalsvaskeri opføres på det sidste ledige byggefelt i forsyningsbyen på Aarhus Universitets Hospital. VITA varetager den samlede projekteringsledelse, ingeniørarbejderne på apotekets i alt fire etager samt kælder, og det delvise ingeniørarbejde på vaskeriets i alt tre etager samt kælder.

Nauticon

Kontorhus på Sluseholmen i København. VITA er ingeniør på projektet, der indebærer omfattende energirenovering og DGNB Guld certificering, samt en renovering af nye facader mod vandet, efterisolering, udskiftning af installationer og nye tekniske anlæg. Alt sammen med formålet om at forbedre indeklimaet til nutidens krav.

Hvorfor er vi en del af Byens Netværk?

VITA er med i Byens Netværk for at blive inspireret og møde andre, der tør gå utraditionelle veje, og ligesom os være med til at sætte bæredygtighed øverst på agendaen. Kort sagt, vi er en del af netværket med ønsket om at dele viden og erfaring, og blive klogere og oplyst om alt det spændende, der sker i byggebranchen.

Som en værdibaseret virksomhed, håber vi at finde ligesindede virksomheder, vi kan spejle os i og sparre med. Vi har nu været fem år i markedet og har lyst til at vise, hvad vi kan og hvor vi er. Vi vil inspirere andre i branchen og lade os inspirer af andres fortællinger.


Kontakt

VITA har kontorer i København, Aarhus, Odense, Vejle og Esbjerg

Telefon: 7026 4400
E-mail: vita@vitaing.dk

Læs mere på vitaing.dk

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk