print logo

Brovang Skilte & Design

juni 2023


Vi er Brovang Skilte & Design - og vi er specialister i at skabe og skræddersy skilteløsninger til alt lige fra byggeprojekter, offentlige institutioner, begivenheder og organisationer m.fl. Vi arbejder på tværs af mange forskellige brancher, fra små til store virksomheder og er vant til at håndtere alle størrelser opgaver professionelt og med øje for både tidsplaner og budgetter.

Vores skilteløsninger er flerstrengede og omfatter en bred vifte af produkter såsom udendørs skiltning, indendørs skiltning, facadeskiltning, folieskiltning, boligskilte og meget mere. Se alle vores produkter her.

Med mange års erfaring indenfor skiltebranchen rådgiver vi på alt fra materialevalg, montage, funktionalitet m.m. Vi har en kæmpe knowhow, hvilket vi aktivt bruger til at hjælpe vores kunder, så de kan få realiseret deres ønsker og få omsat deres ideer til brugbare og holdbare løsninger.

Vi benytter os af den nyeste teknologi og materialer for at sikre, at vores skilteløsninger er holdbare og i stand til at modstå vind og vejr.

Folie til flere formål - kun fantasien sætter grænser

Indrømmet, vi er måske en smule fagligt belastet, men leder du efter en alsidig skilteløsning, som kan være med til at sætte fokus på et budskab eller blot et helt enkelt bolignummer, og som samtidig kan påføres på stort set alle overflader, så er folieskiltning en genial løsning.

Det er en af de skilteløsninger, som vi i vores hverdag laver rigtig meget af. Det kan som sagt påføres på stort set alle flader - det være sig vægge, gulve eller møbler.

Folieskiltning kan både designes, så det integreres i omgivelserne eller til at skille sig fuldstændig ud fra mængden. Det kan udføres meget enkelt eller som en fuld dekoration. Bruges ofte til wayfinding, til inddeling af zoner i et rum eller til give vigtige informationer.

Læs mere om vores cases her.

Wayfinding – Folie monteret direkte på lakeret krydsfiner.

Værelsesnummer på hotel – Folie monteret direkte på malet overflade.

Boligskiltning – Inddeling af depotrum – Folie monteret direkte på betonvæg.

Derfor er vi en del af Byens Netværk

Det er essentielt for os at opsøge ny viden og tage ved lære af andre virksomheder i branchen. Vi synes, at Byens Netværk gør et vigtigt stykke arbejde som forening for at skabe et forum til at mødes og spare med andre indenfor branchen.

Kontakt

Charlotte Brovang
Indehaver, Skilte & Produktion

Mobil: 2162 4526
Direkte: 8213 0813
Mail: charlotte@brovang.dk

Læs mere på brovang.dk

 

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk