print logo
Byens netværk

Eventyrlig kinesisk nytårskurFotoreportage
Nytårstale, Erik Jæger formand Byens Netværk

H.C. Andersens berømte fortælling "Den Lille Havfrue" har inspireret alverdens kunstnere. Vi oplever den lille yndige figur indenfor ballet, opera, tegnefilm, billedkunst og arkitektur. Den nok mest berømte gengivelse er bronzeskulpturen på Langelinie. For at brande Danmark på den globale scene har det attraktive ikon netop været på sit livs første rejse ud af Københavns havnebassin.

På EXPO 2010 i Shanghai har "Den Lille Havfrue" optrådt i et nyt eventyr, "Wellfairytales", som udfolder en række af gode fortællinger om det danske liv.Byens Netværk har på årets studietur besøgt "Den Lille Havfrue" i Shanghai. " At rejse er at leve", og der er ingen tvivl om, at "havfruen" på sin midlertidige placering i den danske pavillon har oplevet langt mere end hun i hendes vildeste fantasi har drømt om, i de ca. 100 år hun har siddet på sin sten på Langelinie.

Inspireret af de fantasifulde, legesyge, eventyrlystne og festfyrværkerioplyste stemninger, som vi og "Den Lille Havfrue" har oplevet i Shanghai tivoliserer vi årets nytårskur. Bogstavelig talt.Vi glæder os til at fejre det nye år på Nimb i Tivoli fredag d.7. januar 2011

Dress code: eventyrligt & kinesisk
Find inspiration i "Den Lille Havfrues" univers, i Tivolis have eller i den kinesiske kultur – det kinesisk horoskop (hvilket dyr er du?), sæt pinde i håret, ta ´en kimono på, sno dig i silkegevandter, spy ild som en drage, hop i tai chi-dragten, udklæd dig som kommunist, kom i maosko med opiumblomster i knaphullet. Brug fantasien:0) Udklædning er selvfølgelig frivillig og ikke et krav for at deltage i festlighederne.


 Program

 • 17:30
  Ankomst
 • 17:40
  Nytårstale v/ Erik Jæger, Formand Byens Netværk
 • 18:10
  Middag
 • 21:00
  Overraskelse
 • 24:00
  Arrangementet slutter

Praktisk information

Dato og tid

07/01 2011 17:30 - 23:00

Adresse

NIMB Bernstorffsgade 5
1577 Kbh v

Kontakt


Praktisk information

Dato og tid

07/01 2011 17:30 - 23:00

Adresse

NIMB Bernstorffsgade 5
1577 Kbh v

Kontakt


footer image byens netværk